2777
2789
عنوان

بارداری و اقدام

591 بازدید | 22 پست

سلام خانم ها شب تون بخیر

اگر امکانش داشتید کمکم کنید  و از تجربیات تون بگید ممنون میشم 

بنده سیکلم ۲۸ روزه هست و هیچ وقت بین پریود هام لکه بینی نداشتم؛ از اسفند پارسال اقدام به بارداری دارم تیر ماه روز یازدهم چند تا لکه ی کوچک و صورتی و قرمز کم رنگ دیدم یک روز پاک بودم بعد سیزدهم و چهاردهم  دوباره لک دیدم و ۲۱ام خونریزی داشتم اما نه مثل همیشه ۴ روز شدید بود و بعدم یک روز لکه بینی داشتم بعد قطع شد ماه مرداد از پنجم تا نهم لکه بینی داشتم و ۲۱ام خونریزی داشتم ۳ روز شدید بود روز چهارم تا ظهر لکه بینی بود بعدم قطع شد من همیشه پریودهام اینطوری بوده که ۴روز شدید و ۲ روز لکه بینی زیاد و روز هفتم لکه بینیم کم بوده الان دوباره از دیروز لک دیدم آزمایش هم دادم همه چی نرمال‌بوده الان نگران این لکه بینی ها هستم بی بی چک دوبار مثبت و چندبار منفی شده تو این مدت ممکن این خونریزی هماتوم باشه؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام داروی خاصی مصرف میکنین؟ مثلا دوفاستون یا هر داروی هورمونی دیگه؟...اگه لکه بینی یا خونریزی غیر معمولی داشتی بنظرم برو سونو بده

من پایه های خشم و اندوه و گریز بودم....تو جان مرا اما؛به «عشق» دوختی!🤍
سلام داروی خاصی مصرف میکنین؟ مثلا دوفاستون یا هر داروی هورمونی دیگه؟...اگه لکه بینی یا خونریزی غیر م ...

نه دارویی استفاده نمی کنم سونو دادم گفتن همه چی نرمال 

بعد این لکه بینی به خاطر چیه نمی دونم 

نه دارویی استفاده نمی کنم سونو دادم گفتن همه چی نرمال  بعد این لکه بینی به خاطر چیه نمی دونم&n ...

الان روز چندمته؟لکه بینی داری هنوز؟

من پایه های خشم و اندوه و گریز بودم....تو جان مرا اما؛به «عشق» دوختی!🤍
میشه بیشتر در مورد بارداری شیمیایی توضیح بدید بچه تون چی شد؟

دیگه پریود شدم.....ی هفته از پریودیم گذشت بی بی هاله انداخت...خونریزیم شروع شد تو خونریزی بتام ۱۵۰ بود.و۴۸ ساعتی یه بار تیتر بتا دادم نزولی بود تا صفر شد🥺💔...بارداری شیمیایی یعنی اسپرم و تخمک باهم دیدار میکنن ولی لقاح صورت نمیگیره🌹....

خدایا شکرت💐🙏

نگران نباش ....احتمالا ب خاطر اقدامت اینجور شدی.....منم فروردین شیمیایی بود دیگه بیست روزی یه بار پریود میشدم .نرفتم دکتر گفتم بذارم هورمونام ب صورت طبیعی خوب شن..تازه ماه قبلی بیست و هشت روزه دوره ام بود...امیدوارم دو تامون زودتر مادر بشیم.....

خدایا شکرت💐🙏
دیگه پریود شدم.....ی هفته از پریودیم گذشت بی بی هاله انداخت...خونریزیم شروع شد تو خونریزی بتام ۱۵۰ ب ...

وای خدای من از صمیم قلبم براتون ناراحت شدم 💔 شما فرزند دارید؟ من فرزند ندارم ۳۳ سالم کلا ناامید شدم