2777
2789
عنوان

بارداری و اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 22 پست
نگران نباش ....احتمالا ب خاطر اقدامت اینجور شدی.....منم فروردین شیمیایی بود دیگه بیست روزی یه بار پر ...

ممنون از دعاتون، ان شاءالله ، من خیلی ناامیدم خیلی ناراحتم 

وای خدای من از صمیم قلبم براتون ناراحت شدم 💔 شما فرزند دارید؟ من فرزند ندارم ۳۳ سالم کلا ناامید شدم

اره من یه پسر پنج سال دارم....وااای چرا ایقد استرسی شما تازه اول جوونیته کلییی وقت داری ریلکس باش واسه بچه دار شدن....😍💕💕

خدایا شکرت💐🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من یه پسر پنج سال دارم....وااای چرا ایقد استرسی شما تازه اول جوونیته کلییی وقت داری ریلکس باش وا ...

خدا حفظش کنه براتون 

آنقدر دیگران گفتن سنت زیاد و ... 😢😢😢😢😢

ولا نیست....ان شاالله دو قلو باردار شی😍🤲...دلم روشنه ب زودی دو تامون باردار میشیم😍

ان شاءالله ،خدا به دل پاک شما نگاه کنه و دعاتون در حقم مستجاب کنه 

ان شاءالله به زودی بیاید اینجا خبر بارداری تون بدید کلی ذوق کنم😘😘

مطابق سیکل باید ۱۹ ام پریود شم‌ولی از دیروز لکه بینی دارم قبلا اصلا لکه بینی نداشتم الان ۳ ماهه این ...

عزیزم منم دو ساله قبل از پریود لکه بینی دارم سه چهار روز در حالیکه قبلا اینجوری نبودم،رفتم دکتر گفت مشکلی نیست بهم پروژسترون دادن اما لکه بینی ها برطرف نشد که هیچ باعث میشد دوبار در ماه پریود بشم منم ولش کردم به امون خدا اهمیتی نمیدم بهش،چند باری هم از چند تا دکتر مختلف پرسیدم گفتن مهم نیست

من پایه های خشم و اندوه و گریز بودم....تو جان مرا اما؛به «عشق» دوختی!🤍