چند روز با داییم بد دعوا کرده با دختراش زدن داییم شکایت اینا حالا دعوا سر اینکه چرا خواهرم معلمه و ازدواج کرده و منم امسال میرم دانشگاه دخترای من نتونستند برن 🤦♀️
وای هنگم ابروی خودشون بردن یکی داییم زنگ زد به مامانم گفت رفته کلانتری همیطور اینا دادمیزد .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هیچکسی این دلیل دعواش نیست.... حتما داییت کاری کرده که کفری ان از دستش
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
الان انتظار داری باور کنیم موضوع دعوا اینه خود زنی که نمیخوان بکنن که این موضوع دعواشون باشه حتما ...
موضوع دیگه روی پوشش هم بوده داییم داخل محله هستند که ادماش خیلی فضول هستند دختر داییام پوششون خوب نیست هر که میبینه به داییم میگه داییم بهشون گفته چرا بد میگردین زشته ولی موضوع اصلی دعوا همین بوده کلا زنه هر سال همین رفتارا داره چون وصله خانواده مادرم نبوده کلا از زمان ازدواجشون همین بوده مامان گردنبند داشته این دعوا انداخته بود چرا من ندارم