سلام.من مهر ماه میخوام برم ترکیه.یه بچه یکساله دارم و یه شش ساله بنظرتون سخته؟هوا تو مهر ماه اونجا چطوره لباس گرم بردارم؟کرم پودر خوب چه مارکی از اونجا بخرم؟
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مقصدت اگه استانبول یا وان هست، هوا سرده. لباس گرم و کلاه واسه بچه حتما بردار. خصوصا استانبول یهو بارون میزنه. درمورد بقیش نظری ندارم دیگه خودت میدونی بچه ت آرومه یا نه. کرم پودر هم کلا استفاده نمیکنم 😐
اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم شوهری رو که من بخوام با بیحجابی بقیه نگران ازدستداشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچوقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بیاعتمادبه نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
خاهرم اونجاست میگه از اواسط شهریور هواسرده الان هم سرماخورده شدید
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
بخدا تا حالا شمال نرفتم ترکیه که جای خود اگه رفته بودم راهنماییت میکردم گلم🌹🍁 ...
ممنون گلم.انشالله موقعیت بشه کل دنیا رو به خوشی بگردی
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اره اینجا قبلا میبلین میگرفتم الان تحریمه و نمیاد دیگه
خاهرم اونجاست میگه از اواسط شهریور هواسرده الان هم سرماخورده شدید
ای بابا انشالله زود خوب بشه.میگم قیمتا اونجا چطوره؟من اولین باره میخوام برم