2777
2789
عنوان

روز 13 صفر ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 81 پست
از خودتون بدتون نمیاد انقد غرق خرافاتید ؟ فرق شما با اون پیر زن ته اتوبوس سال ۷۰ چیه ؟ تازه اون بیچا ...

جریان اون پیرزنه چیه؟😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ۱۳صفرگفتن ولی من چندجاگشتم اینجورچیزی نبود

از خود دراوردی نینی سایته کجا میگردی😅😅

اولین بار یه خانمی تاپیک زد گفت پارسال به نیت خرید یه ماشین جا سویچی خریدم ۱۳ صفر بعد تو همون سال ماشین خریده الان همه میخوان ۱۳ صفر یه چیز بخرن

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
واس ماشین چی بخریم

یه جا سوییچی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
کی میشه ۱۳ صفر ؟

شنبه هفته ایند

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
یکی اومد گف پارسال ۱۳ صفر با چند تا فامیلشون رفتن برای هر ارزوشون یه نماد خرید امسال براورده شده همه ...

واقعیه؟ 

از این به بعد تاپیک های نصیحت دار میزنم شاید تکراری  باشه ولی ی جاهایی واقعا بدرد میخوره

ضررش چیه؟  ما که همیشه خرید میکنیم،  حالا به جای روزای دیگه میریم اون روز میخریم!

این یه باور و اعتقاده خرید ساده نیست و با یه تاپیک ک اصلا راست و دروغش مشخص نیست این همه ادم بینشون رواج پیدا میکنه بعد چند نسل معلوم نیس کی اولشو گفته ولی یه باور بین یه خانواده یه نسل رواج پیدا میکنه . 

خرافات بابا

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲