2777
2789

سرگذشتم: از هفت سالگی قربانی تجاوز محارم شدم تا 18 سالگی،الان بیست سالمه افسردگی شدید گرفتم و چند روزیه بهترم کردن اما چند روز پیش فهمیدم بخاطر ناراحتی و استرس چند بیماری خودایمنی گرفتم و امروز فهمیدم که احتمالا کسی که جونم براش میرفت یکی دیگه رو عاشقانه دوست داره؛بعد از تک تک این بلا هایی که سرم اومد با خودم گفتم دیگه بعد این مصیبت خدا هوامو داره اما هربار بدتر از قبل محکم منو به زمین کوبوند دلم داغ و سنگین و در عین حال سر شده...چه دردهایی میگرنی و عصبی کشیدم چه وقتایی که مشکل خون داشتم بازم امیدوار به ،خدا بودم که دیگه هوامو داره اما چی شد😔😔😔

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

😔😔😔😔خدابزرگه ناامید نباش. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کی منتظرش بمونم؟ من آدم نیستم؟

نمیدونم خدا منتظر چیه ک سکوت کرده. اما این شب هم تموم میشه ی روز خوب میاد ک صب بیدار میشیم میبینیم همه چی تموم شده و میگیم خدایا شکرت بلاخره تموم شد

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
نمیدونم خدا منتظر چیه ک سکوت کرده. اما این شب هم تموم میشه ی روز خوب میاد ک صب بیدار میشیم میبینیم ه ...

میشه فراموشم نکنی و برام دعا کنی؟

میشه فراموشم نکنی و برام دعا کنی؟

حتما دوس خوبم.. اسمتو بگو.ک همیشه یادم باشی😘😘😘

نازنین هستم💔💜

ایشالله خوشبختی همین نزدیکیاس نازنینم. نگران نباش. خدا اون بالاسره میبینه همه چیو. ولی خدا صبرش زیاده. توام صبور باش. 😘😘😘🌹🌹♥♥

ایشالله خوشبختی همین نزدیکیاس نازنینم. نگران نباش. خدا اون بالاسره میبینه همه چیو. ولی خدا صبرش زیاد ...

ممنون جانانم🌹🌹🌹رو دعات حساب میکنم❤💜💔

ممنون جانانم🌹🌹🌹رو دعات حساب میکنم❤💜💔

😘😘😘فدای تو گلم