2777
2789

دوسش داشتم خیلی پاک و خالص اما نشده بود بهش ابراز کنم میشناسمش امروز رفتم تو پیجش دیدم واسه یه دختر که تمام پست هاشو لایک کرده نوشته تا من هستم تنهایی برای چی؟و استیکر قلب در حالی که چند هفته قبلش رسمی براش کامنت گذاشته بود😭😭😭من از اون خوشکل ترم و مطمئنا بیشتر دوسش دارم این چه تاوانیه حالا با خودم چیکار کنم😭امکان نداره بتونم با یکی دیگه ازدواج کنم...بیست سالمه

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

دیگه نباید بمیری براش

لیاقتشو نشون داد

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که نمیخوادت رو نخواه

من خودمو بهش نشون نداده بودم اون دختره زشته بخدا...باور کن از ته ته دلم دوسش داشتم الان حتی نمیتونم از سر جام بلند شم...دعا کن اونجوری که فکر میکنم نباشه من دوسش دارم😔😔😔😖😖

خیلی دوسش دارم حالا چیکار کنم😭😭😭😭

باید فراموش کنی

سخته

ولی میشه

چون لایق عشقت نبود

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
باید فراموش کنی سخته ولی میشه چون لایق عشقت نبود

میشه امید داشته باشم که برداشتم اشتباه بوده؟ اگه نتونم فراموش کنم و دل نکنم چی؟ ممکن نیست بتونم ازرواج کنم😭

میشه امید داشته باشم که برداشتم اشتباه بوده؟ اگه نتونم فراموش کنم و دل نکنم چی؟ ممکن نیست بتونم ازرو ...

ببین آدم درست اصلا نمیره زیر کامنت ی دختر بنویسه هم اینک با تو باشه بدون هوله دوسش نداشته باش