2777
2789
عنوان

شما امسال بچه هاتون پیش دبستانی...

414 بازدید | 52 پست

پیش دبستانی نوشتید 

الزانیه یا نه؟

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

بله ثبت نام کردم

نمیدونم اجباری هست یا نه اما خودم دوست داشتم آماده بشه برای ورود به مدرسه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ثبت نام نکردم هنوز ولی آماده است در حد اول ابتدایی میتونه بخونه و بنویسه 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

بله ثبت نام کردم نمیدونم اجباری هست یا نه اما خودم دوست داشتم آماده بشه برای ورود به مدرسه

شهریه اتون چقدر شد من خیلی از دوستام ننوشتن پارسال پیارسال بع بهونه کرونا و الان مشکلی نداشتند تو مدرسه ولی خب میترسم نره بعدن بهونه پیش دبستانی بیاد وسط

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
ثبت نام نکردم هنوز ولی آماده است در حد اول ابتدایی میتونه بخونه و بنویسه 

دختر منم زبان و اعداد و خیلی چیزارو تو خونه کار کردیم باهاش ولی ...

یعنی نمیخواید بنویسید

دختر منم زبان و اعداد و خیلی چیزارو تو خونه کار کردیم باهاش ولی ... یعنی نمیخواید بنویسید

فکر نکنم بفرستم دخترم سریع ویروس میگیره تو پاییز شاید بعد پاییز چند ماه بفرستم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

حدود ۶ تومن

خواهرزاده ی منم پارسال نرفت امسال مشکلی نبود واسه مدرسش

ولی برای خودشون خوبه.اینکه یه زمانی رو با همسناشون بگذرونند

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
فکر نکنم بفرستم دخترم سریع ویروس میگیره تو پاییز شاید بعد پاییز چند ماه بفرستم 

اره خب بحث کرونام که تموم نشده هنوز 

چرا دو دل؟

همینکه یکم کارام زیاده تو خونه و مدرسه پسرم 

هم خیلیا نبرده بودند و خب بحث هزینه بالاش هم هست  که پدرش موافقه بره فقط من اینحور دودل موتدم

منم نوشتم.نیمه اولی هم هست تازه بچم.من خودم خیلی خوشحال نیستم رایتش ولی دیگ چاره چیه... چون مدرسه هم هست از این بابت خوبه اماده میشه واسه سال بعد همینجا میره انشاالله.قردا هم باید ببرمش برای اندازه گیری لباس فرم.۴۰۰ هزارتومان

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

پیش دبستانی فکرکنم الزامیه چون قبل ازورودبه وبستان ازبچه هاآزمون میگیرن اگه ردبشن بایدواسشون معلم خصوصی گرفت 

البته من بچم هنوز۴سالشه ولی دخترخواهرشوهرم این مکافات روداشت وبه مادرش گفته بودن بچه حتمابایدقبول بشه تابتونه بره کلاس اول 

این بچه یه هفته تموم استرس داشت وداغون بود

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤