2777
2789
عنوان

آزمون شهری رانندگی قبول شدم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2925 بازدید | 47 پست
مبارکتون باشه اره حس خیلی خوبیه منم اردیبهشت قبول شدم البته دفعه اول خییییلی خوشحال بودم😍 حتما حتم ...

ممنونم عزیزم 

اره واقعا خیلی من ذوق زده شده بودم واقعا افسر ما خیلی سخت گیره من از بابت هم افسر هم ماشین اموزشگاه اعتراضم زدم ولی بی فایده 

دوتا از دختر عموهامم بودن برا امتحان یکیشون دفعه اولش بود که رد شد بدون گفته چون شهر ما دفعه اولی هارو کلا رد میکنن 

اون یکی هم دفعه دومش بود ولی خب پارک دوبل خراب کرد 

منم دفعه سومم بود قبول شدم بلاخره 

اخه من همسرم میگه جاهای خلوت فعلا بشین سوار تا خوب یاد گرفتی دستت اومد بعدا تو شهر بشین خودش بیشتر از من به فکر بوددوماه پیش گفت بریم ثبت نامت کنم برا گواهینامه 

پراید ماشین قدیمی مدل خیلی پایین داریم با اون تمرین میکنم قراضه هست این ضربه های کوچک رو هم بعضی وقتا میخوره ولی خب مهم نیست تا خوب یاد بگیرم ان شالله خدا پول برسونه بتونیم یه بهترشو بخریم سوار شم 

و امیدوارم شماهم حالتون خوب باشه و دوباره بتونین راحت رانندگی کنین و بدون مشکل 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
مبارکا باشه گل

ممنونم 😘سپاس 🙏

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مثلا هفته ای یکی دوبار  در حد بیست دقیقه یکی دوبار خیابون رو دور میزدم یه پارک دوبل هم انجا ...

خدارو شکر .

تبریک میگم .

من گواهینامه دارم .اما رانندگی کلا یادم رفته  چون رانندگی نکردم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

انشاالله ،بار اول

عزیزم پس ان شالله شما هم همین هفته خوشحال شین و بار اول قبول شین 

من بار اول پارک دوبل فاصله ام با جدول یکم بیشتر بود انداختم 

بار دوم پارک دوبلم  خوب بود حواسم نبود راهنما نزدم انداختم 

البته شهر ما کلا دفعه اولی هارو میندازه افسر 

خدارو شکر . تبریک میگم . من گواهینامه دارم .اما رانندگی کلا یادم رفته  چون رانندگی نکردم&n ...

مرسی عزیزم سلامت باشی 😘

چرا اخه ماشین ندارین ؟ 

من خودم رانندگی علاقه داشتم اما شرایطش نبود تا امسال همسرم گفت باید حتما بری برا ثبت نام گفتم باشه ان شالله گواهینامه ام بیاد دیگه جاده خلوت تمرین میکنم بیشتر تا بهتر یاد بگیرم اخه ماشینمون قدیمیه مدل پایین میخام رو همین ماشین خوب یاد بگیرم شاید قسمت شد ماشین رو عوض کردیم بهترشو خریدیم 

کلاسات چندوز طول کشید کلا تا تموم بشه؟

من یه هفته کلاس ایین نامه رفتم 

دو هفته مربی یادم داد کلاس  عملی رو 

هفته بعدش امتحان ایین نامه دادم قبول شدم چندروز بعدش امتحان شهر دادم مردود شدم 

دو هفته بعدش دوباره امتحان شهر بازم مردود شدم 

دیگه امروزم بعد دو هفته قبول شدم دفعه سوم 

دوماه و خوردی شد برا من 

البته هر شهری با شهر دیگه فرق میکنه مثلا شهر ما یه یکشنبه اقایون هستن یه یکشنبه خانم ها 

ولی خب بعضی شهرا هرهفته حتی هفته ای دوبار امتحان میگیرن 

مرسی عزیزم سلامت باشی 😘 چرا اخه ماشین ندارین ؟  من خودم رانندگی علاقه داشتم اما شرایطش نبود ...

ماشین داریم .‌اما شوهرم وقت نداره که بشینم کنارش رانندگی کنم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ما اگه بیوفتیم ۱ماه طول می‌کشه تا امتحان بعدیمون

واایی چه بد چرا اینقدر طول میکشه ؟؟

درخواستی ها حتما زیادن

شهر ما هر یه هفته درمیون که از خانما امتحان میگیره از بس که همه رو مردود میکنه هر دفعه میری ۶۰ ۷۰ نفر خانم هست 

واایی چه بد چرا اینقدر طول میکشه ؟؟  درخواستی ها حتما زیادن شهر ما هر یه هفته درمیون که از خا ...

تعداد مراجعه کننده زیاده ،هر سری ۸۰نفرو میندازه تعداد کمی قبول میکنن نامردا

🥴امضام نمیاد 
ماشین داریم .‌اما شوهرم وقت نداره که بشینم کنارش رانندگی کنم .

خب حالا باز خداروشکر ماشین هست 

ان شالله فرصت بشه خوب بشینی پا فرمون و رانندگی کنی 

خودت علاقه داری ؟

من خیلی علاقه دارم همسرم سرکاره ولی نیم ساعتم فرصت بشه تا سر بلوار میگم همراهم بیا در حد نیم ساعت 

اهان مرسی❤

خواهش عزیزم