2777
2789
عنوان

آزمون شهری رانندگی قبول شدم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2913 بازدید | 47 پست
تعداد مراجعه کننده زیاده ،هر سری ۸۰نفرو میندازه تعداد کمی قبول میکنن نامردا

آره واقعا مثل اینجا ما 

امروز مثلا ۶۰ نفر ۷ نفرو قبول کرد اونم دفعه های سوم چهارم ششم هفتم ووو...

دوباره دو هفته بعدش ۶۰ ۷۰ نفر دیگه هستن دوباره ۵. ۶ نفرو قبول میکنه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
خب حالا باز خداروشکر ماشین هست  ان شالله فرصت بشه خوب بشینی پا فرمون و رانندگی کنی  خودت ...

.اره .‌ولی ماشین دستم نیست ‌‌خودش میبره محل کار .

فقط میتونم خصوصی برم :(  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.اره .‌ولی ماشین دستم نیست ‌‌خودش میبره محل کار . فقط میتونم خصوصی برم :(  

خب اره مثلا هر چندوقتی یبار یه ساعت خصوصی بری 

شهرما هرساعتی صدتومن میگیره 

منم همسرم ماشینو میبره محل کارش کلا بدون این قراضه نمیتونه اونقدر تنبله که تا سر بلوار بگم برو نون بگیر پیاده روی کن نمیره همیشه باید ماشین همراهش باشه ولی خب وقتایی دیگه خونه باشه میگم بیا همراهم بریم یکم یاد بگیرم میاد دیگه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
من سه شنبه بار اول دارم فردا میرم تمرین بکنم

به امیدخدا عزیزم ان شالله 🤲 

امیدوارم به زودی خبر قبولیتو بشنوی 😍 

اره حتما برو تمرین قبل امتحان خیلی خوبه من دیروز رفتم در حد نیم ساعت تقریبا تمرین کردم ولی امروز خیلی انرژی داشتم ریلکس تر بودم دوتا قرص ضد استرس هم خوردم دیگه راحت بدون درد سر امروز رفتم آروم تر بودم قبول شدم  

بنظرم اوضاع پول گرفتنه

بله دقیقا هدفشون همینه 

هر دفعه بیفتی کلی پول جمع میکنن 

از یه طرفم ماشین آموزشگاه افتضاح خرابه یه ماشین بهترم دارن اونو نمیارن همیشه همینو میارن که همه مردود شن 

خب اره مثلا هر چندوقتی یبار یه ساعت خصوصی بری  شهرما هرساعتی صدتومن میگیره  منم همسرم ما ...

خوبه ‌ همیشه تمرین کن . وگرنه زود یادت میره .

من بارداری و زایمان هم داشتم نشد لگبرم . یادم رفت رانندگی .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ممنونم عزیزم  اره واقعا خیلی من ذوق زده شده بودم واقعا افسر ما خیلی سخت گیره من از بابت هم افس ...

ان شاءالله موفق باشین همسرتون راست میگه تا خوب یاد نگرفتی جای شلوغ نشین جای خلوت شهر خوب یاد گرفتی کم کم بیا داخل شهر

مربیمون میگفت نمیگم بترسید اما تا امادگی کامل پیدا نکردین تنها نرین جای شلوغ نرین چون خدا نکرده یه تصادف پیش میترسید و دیگه تا مدتها استرس دارید

ان شاءالله موفق باشین همسرتون راست میگه تا خوب یاد نگرفتی جای شلوغ نشین جای خلوت شهر خوب یاد گرفتی ک ...

ممنونم عزیزم 

اره صد در صد خوب یاد بگیرم بعد تو شهر میرم 

و اینکه بعد گواهینامه هم باید تا چندوقت برای رانندگی یه نفر که گواهینامه داره کنارمون باشه 

نه اصلا من هنوز دل و جرات جای شلوغ رو ندارم چون ممکنه یه لحظه تو جای شلوغ خاموش کنم یا مشکلی پیش بیاد 

من خیابونایی خلوت میرم همیشه خیابون های بزرگ و خلوت 

هرچند من چندوقت تصادف کردم جای خلوتی بود خداروشکر آدم و ماشین نبود ولی خب زدم به جدول و بعدم خورد محکم به درخت پاشین جلو ماشین خیلی خراب شد شیشه جلو شکست ۱۰ میلیونی خرج کردیم خیلی اون لحظه ترسیدم ولی خب عبرت شد برام بیشتر دیگه دقت کردم که امتحان دادم قبول شدم 

مبارکه،به سلامتی  من دو بار رد شدم دیگه اعتماد به نفسم پایین اومده ولش کردم نرفتم سراغش،الان ه ...

سلامت باشی عزیزم 

ای بابا پیگیرش باش تا هفته های بارداریت پایینه برو عزیزم ان شالله که این دفعه قبول شی 

دیگه شکمت بیا جلو و بعدم زایمان و بچه داری و اینا سخته بری 

دوسال فرصتتم تموم میشه حیفه پولی دادی دوباره باید از اول ایین نامه امتحان بدی 

منم دوبار رد شدم ولی شکر خدا دفعه سوم قبول شدم 

ماه اول بارداریم بود نمیدونستم باردارم 

چقدرم استرس داشتم ولی خبر نداشتم باردارم 

شماهم استرس نگیر عادی باش ولی برو قبول میشی ان شالله نشدی هم فدا سرت دوباره ثبت نام کن دفعه بعدش 

مبارکه،به سلامتی  من دو بار رد شدم دیگه اعتماد به نفسم پایین اومده ولش کردم نرفتم سراغش،الان ه ...

من گواهینامه ام اومد 

دو دفعه ام  برا ماشین ثبت نام کردم برنده نشدم 

من گواهینامه ام اومد  دو دفعه ام  برا ماشین ثبت نام کردم برنده نشدم

مبارکه،بله ق با شماست منم میرم پیگیر میشم. 

ان شاءالله این دفعه ثبت نام کنی و اسمت دربیاد برای ماشین عزیزم.