2777
2789
عنوان

من علائم دیوانگی دارم فکر کنم

57 بازدید | 4 پست

بچه هااا واقعا حس میکنم دیونه شدم میخوام لاغر کنم همش میگم وای اون دوستم کع چاقه خیلی حسودیش میشه اگه لاغر کنم یا اگه دانشگاه فلان رشته قبول شم اون چی میگه چیکار میکنه بخدا من اهل پز دادن نیستم هیچوقت نبودم هرچی دارم یا ندارم همیشه خاکی ترین بودم هیچوقت نه داشته هامو و نه نداشتع هامو تو چشم کسی نزدم داشتم ب همه دادم نداشتیم ک هیج اما همش فکر و ذکرم این چیزاس همش حس میکنم بع اینا فکر میکنم و آخرش به هیچی نمیرسم چیکار کنم آخه دیونه شدم؟؟

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

چه حرفیه عزیز دلم 

احتمالا وسواس فکری هستش که تازه شروع شده 

معمولا اگر خستگی بیش از اندازه ای رو تجربه میکنید سعی کنید تایم خواب رو بیشتر کنید 

ورزش انجام بدید 

مدیتیشن کنید و حتما حتما هم افکار مزاحمتون رو بنویسید جانم🤗

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

چه حرفیه عزیز دلم احتمالا وسواس فکری هستش که تازه شروع شده معمولا اگر خستگی بیش از اندازه ای رو تجرب ...

ینی این چیزا باعث نمیشه به هدفم نرسم؟

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی این چیزا باعث نمیشه به هدفم نرسم؟

قشنگم سعی کن افکار منفیت رو کنترل کنی و به جاش به خوبیا فکر کن و سعی کن حالت رو بهتر کنی با چیزای که دوست داری 

نگران نباش 

سعی کن مدیرت کنی افکارت رو 

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤