2777
2789
عنوان

آزمون شهری رانندگی قبول شدم 😍

2911 بازدید | 47 پست

واایی دوستان چه حس خوبیه از صبحی که قبول شدم  خیلی خوشحالم 😁 دو دفعه مردود شدم امروز دفعه سوم قبول شدم اونقدر افسره سخت گیره و ماشین آموزشگاه هم افتضاحه 

من به زور دفعه سوم قبول شم اونم تازه تمرین میکردم 

یبارم ماشینمونو زدم تو جدول چندمیلیونی خسارت زد ولی خب عبرت شدبرام فدای سرم 😊 ان شالله تا چندوقت دیگه گواهینامه ام میاد 💃

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه

ممنونم عزیزم مرسی 😘

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

مبارکتون باشه اره حس خیلی خوبیه منم اردیبهشت قبول شدم البته دفعه اول خییییلی خوشحال بودم😍

حتما حتما بشین کنار نزار من یسری مشکلات برام پیش اومده بود نتونستم تمرین کنم بشینم الان حس میکنم کند شدم بلد نیستم 

تمرین داشتی ؟‌در چه حد بود ؟  خصوصی ؟ ماشین شخصی ، ؟

اره مثلا هفته ای یکی دوبار  در حد بیست دقیقه یکی دوبار خیابون رو دور میزدم یه پارک دوبل هم انجام میدادم که در حدی یادم نره قانون و قواعدشو فراموش نکنم 

دوباره هفته بعدش همینجور 

دیروزم نیم ساعتی تمرین کردم دوتا پارک دوبل رفتم دور زدن دوفرمون و قواعد رانندگی و حرکت کردن 

اره با ماشین خودمون همسرم یادم میداد 

البته چندوقت پیش یکی دو هفته پیش یبار ماشینو بدجور زدم تو جدول و به درخت خورد ده میلیونی خرجش کردیم ولی خب همسرم گفت طوری نیست تصادف اتفاقه برا اکثرا میفته باید تصادف کنی یاد بگیری باز خداروشکر به ماشینی نخوردم یا از همه مهم تر به آدم نخوردم چون جای خلوتی بود برا تمرین 

مباااارکه بسلامتی  سفر خیر و خوشی رانندگی کنی ایشاله

مرسی عزیزم قربونت لطف داری سلامت باشی 😘 ان شالله 🤲

مبارک❤️🫂

ممنونم 😘 ماچ به کله ات 😜😜

به به مبارک ،من چهارشنبه امتحان دارم🤪

عزیزم مرسی سلامت باشی 😘

ان شالله که شماهم چهارشنبه سوپرایز شین و خوشحال 🥰😍

دفعه چندمتونه ؟