2777
2789
عنوان

رژیم

144 بازدید | 22 پست

سلام دوستای گلم . من از چاقی دیگه خسته شدم از همه مهم تر سر زنش مادرم چپ میره راست میره میگه چاقی بگین چیکار کنم ؟ از وقتی نامزد کردم چاق شدم قبلاً هیکلم قشنگ بود 

وزنت چنده

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم رژیم و ورزش 

منم زایمان کردم افسردگی گرفتم خیلی چاق شدم وزنم ۳ رقمی شد 

ولی رژیم گرفتم ورزش کردم ۳۰ کیلو وزن کم کردم البته نه سریع و چند روزه 

۲ سال طول کشید 

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫
ورزش کن و رژیم غذاییت رو درست کن . شیرینی و روغن رو حذف کن . چایی سبز بخور . قد و وزنت چنده ؟

۹۰ وزنم قدم ۱۶۴ . باشگاه میرفتم دیگه نمیرم دیگه می‌خوام تو خونه ورزش کنم 

عزیزم خیلی زیاده من ۷۰ کیلوم قدم ۱۶۰ افسرده شدم حتما باشگاهتو ادامه بده من آب بخورم چاق میشم🤦‍♀️

باشگاه هزینش زیاد بعدش مگ بقیع باشگاه میرن داخل خونه 

۹۰ وزنم قدم ۱۶۴ . باشگاه میرفتم دیگه نمیرم دیگه می‌خوام تو خونه ورزش کنم  

منم یه دوره باشگاه رفتم . بعدش الان تو خونه ورزش میکنم . خیلی خوبه .ورزش هوازی و مقاومتی رو با هم انجام بده . هوازی حداقل ۳۰ دقیقه . یه سری تمرین ها هست که یوتیوب داره . جای پیاده روی . یه سری اپلیکیشن هم هست که داخل گوگل پلی بگردی کمکت می‌کنه . بعد از هوازی اونا رو انجام بده . 

کلا باید حداقل یک ساعت ورزش کنی

آبپزی خوردی ؟

نه من خودم حتی رژیم گرفتم اولش پیش دکتر و کارشناسم نرفتم فقط اولین کاری ک کردم غذامو کم کردم 

توقع یهویی رژیم سخت گرفتن و بدنت واکنش مثبت نشون دادن رو نداشته باش اصلا 

اگه واقعا خسته ای و تصمیمت جدیه از همین الان شروع کن شنبه منبه رو ول کن 

شب برنج رو بزار کنار بیشتر چیزای سالم بخور حتما نباید ابپز باشه من هررررچی ک فک کنی خوردم ولی کم 

مثلا میرفتم تولد کیک میخوردم دگ موقع شام فقط سالاد میخوردم...

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫