2777
2789

تو تابستون نوبت اول رو بستن....دو فصل از حسابان....یک فصل شیمی...یک فصل فیزیک...یه فصل هندسه....

حالا من نمی دونم وقتی بودجه بندی آزمون آزمایشی ها تو پاییز نوبت اول دوازدهم هستن + دهم، چطور به مدرسه ی لعنتیم برسم!( خیلیا خونسرد میگن خب نرو، ولی انضباط داغون می شه و مستمر ۱۰ میدن! )

خداروشکر من از دست مدرسه راحت شدم

چقدر حرص خوردم 

چقدر بحث و اعصاب خوردی سر مدرسه رفتن داشتم...

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستمر ۱۰ تو آیندت تاثیر نداره. ولی نهایی و کنکور چرا

فقط 40 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

المی میگن مستمر و انظباط نمیتونن کشکی کم کنن اول که بخاطر راندمان مدرسه مستمر کم نمیندن انظباط هم هر ...

آخه واقعا دوستم امسال نمی رفت و الان بهش پرونده و دیپلم ندادن و دارن کشش میارن که تو جز دی و خرداد نبودی پس انتظار دیپلم نداشته باش:/ دختره یه پاش مدرسه هست یه پاش آموزش پرورش