پیرامون اینهمه مشکلات و گرفتاری ک دارم،وجود پسر پرخاشگرو عصبی دیوانم کرده،تا تاپیکای قبل گفتم که نه دارو میخوره نه روانپزشک میاد،خودم رفتم روانپزشک و روانشناس،دارو گرفتم،شربتشو ریختم تو دلستر،گفت نمیخورم مزه بد میده،تو حجم زیاد غذاهم قرصو پودر میکنم میریزم باز میگه غذا بدمزه شده نمیخوره
تواپارتمان ابرومو برده،از حموم دراومدم سر موضوع کوچک عصبی شد،موهای خیسمو ابنقدر کشید،بخدا میگرن دارم،الان میگرنم اوت کرده فشارم بالارفته
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدا خودش شفاش بده 😔نفرینش نکن تو رو خدا اون بیماره دست خودش که نیست 😔به زور ببرینش بیمارستان بشتریش کنین
یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤