پیرامون اینهمه مشکلات و گرفتاری ک دارم،وجود پسر پرخاشگرو عصبی دیوانم کرده،تا تاپیکای قبل گفتم که نه دارو میخوره نه روانپزشک میاد،خودم رفتم روانپزشک و روانشناس،دارو گرفتم،شربتشو ریختم تو دلستر،گفت نمیخورم مزه بد میده،تو حجم زیاد غذاهم قرصو پودر میکنم میریزم باز میگه غذا بدمزه شده نمیخوره
تواپارتمان ابرومو برده،از حموم دراومدم سر موضوع کوچک عصبی شد،موهای خیسمو ابنقدر کشید،بخدا میگرن دارم،الان میگرنم اوت کرده فشارم بالارفته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام گلم بعضی از اخلاقیاتش خوب شده،ولی یسری از رفتاراش نه،پرخاشگری داره،بددهنی داره،کلا از درسم بیزا ...
انشاا... که صالح میشه خدا خوبش میکنه. یک آیه از قرآن برای صالح شدن فرزند. اصلح لی فی ذریتی انی تبت الیک و انی من المسلمین. مشاوره دکتر سعید عزیزی هم عالیه