2777
2789
عنوان

خدا یه مرگ یا به من یا به پسرم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 21312 بازدید | 309 پست
من قبلا تاپیک شما رو ذخیره کرده بودم هر از چندگاهی سرمیزنم که ان شاء الله از حال خوب خودتون و پسرتو ...

عزیزم ممنونم بابت محبتت

بخدا قسم قضاوتهای بعضی از کاربرای محترم منو منصرف از بازگو کردن باقی مشکلاتم کرد،مشکلاتی ک شاید با راهنمایی شماها درست میشد

عزیزم ممنونم بابت محبتت بخدا قسم قضاوتهای بعضی از کاربرای محترم منو منصرف از بازگو کردن باقی مشکلات ...

شما نمونه ی یک مادر قوی و با حوصله هستید 

قسم میخورم همه مادرها با تمام عشقی به بچه هاشون دارن، بارها و بارها کم آوردن و هزاران بار گفتن کاش بچه نداشتیم!!!!! 

حتی خود من حتی مادر من و خیلی های دیگه

اینا بد نیست

بد اون قضاوت نابه جا و بی رحمانه س

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمان شاء الله که خوب باشید خواستم جویای احوالتون بشمپسر گلت بهتر شده؟!

سلام گلم،تشکر از لطف شما،خداروشکر یه مدته خیلی بهتر شده،فقط درس عصبیش میکنه،علاقه ای به تحصیل نداره

سلام گلم،تشکر از لطف شما،خداروشکر یه مدته خیلی بهتر شده،فقط درس عصبیش میکنه،علاقه ای به تحصیل نداره

الحمد لله 

در مورد درس، بیشتر بچه ها همین مدل هستن

حتی پسر خودم که کلاس دومه 

ان شاء الله روز به روز بهتر بشن در کنار شما

سلام گلم بعضی از اخلاقیاتش خوب شده،ولی یسری از رفتاراش نه،پرخاشگری داره،بددهنی داره،کلا از درسم بیزا ...

انشاا... که صالح میشه خدا خوبش می‌کنه. یک آیه از قرآن برای صالح شدن فرزند. اصلح لی فی ذریتی انی تبت الیک و انی من المسلمین. مشاوره دکتر سعید عزیزی هم عالیه