2777
2789
عنوان

الان چه ترانه ای گوش میدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 185 پست
امروز شهادته امام حسن مجتبی ع هست از صب همه جا روضه س نوحه گذاشتن 

اره الان تقویم رو نگاه کردم دیدم .چه بد ....خدا همه رفتگان رو بیامرزه .پوشه نوحه هم دارم .ولی امروز حس شاد داشتم ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خار تتلو🥺

چقد تتلو گوش میدن :||||| فکر نمیکردم اینقده طرفدار داشته باشه .من فقط آهنگ خونه خوبه اش رو دارم و گهگاهی گوش میدم .بقیه اش رو اصلا نشنیدم 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اسمش چیه .یا یه تیکه اشو بگو سرچ کنم

بیبی گرگ🥲

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
چقد تتلو گوش میدن :||||| فکر نمیکردم اینقده طرفدار داشته باشه .من فقط آهنگ خونه خوبه اش رو دارم و گه ...

خیلی از اهنگاش قشنگه کسی که گوش بده معتاد میشه من تقریبا اکثر وقتا تتل گوش میدم و به ندرت خواننده های دیگه

چقد تتلو گوش میدن :||||| فکر نمیکردم اینقده طرفدار داشته باشه .من فقط آهنگ خونه خوبه اش رو دارم و گه ...

معلومع ک کلی طرفدار دار🫠

کنسرت اخریش ک نع

اونیکی

حدود ۷هزاارر نفر جمعیت

و نگم ک چن هزار از اینستا و یوتیوب لایو رو میدیدن😂

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
خیلی از اهنگاش قشنگه کسی که گوش بده معتاد میشه من تقریبا اکثر وقتا تتل گوش میدم و به ندرت خواننده ها ...

دقیقا منمم

اینجوریم ک اهنگ بقیع خواننده ها گوش میدم مسخره بنظر میرسن😂

معلومع ک کلی طرفدار دار🫠 کنسرت اخریش ک نع اونیکی حدود ۷هزاارر نفر جمعیت و نگم ک چن هزار از اینس ...

آره شنیدم قیمت لیر رو تغییر داد کنسرت همین تتلو :)))))))))))))) به قول بعضیا سرمایه ای بود که از ایران خارج شد ...خیلی بودااااااااااااا

آره شنیدم قیمت لیر رو تغییر داد کنسرت همین تتلو :)))))))))))))) به قول بعضیا سرمایه ای بود که از ایر ...

اوهومم

حالا تو فک کن همین کنسرت ایران بود🥲

چ جمعیتی میشدد

دقیقا منمم اینجوریم ک اهنگ بقیع خواننده ها گوش میدم مسخره بنظر میرسن😂

نه خب من از همه سبک ها و از همه خواننده هایی که صداشون برام قشنگه گوش میدم ...دنبال حاشیه هاشون نیستم فقط هر اهنگی که حس خوبی بهم بده سریع دانلود میکنم وگوش میدم .