2777
2789
عنوان

الان چه ترانه ای گوش میدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 185 پست
مرسی،احمد ظاهر این آهنگشو گوش کن امشب از باده خرابم کن و بگذار بمیرم  غرق دریای شرابم کن و & ...

برم دانلودش کنم ببینم چطوره 

جالب بود برام که از یه افغانستانی پرسیدم که احمد ظاهر خواننده افغانستان رو میشناسی میگفت نه ....البته تو ایران به دنیا اومده بود و تو ایران زندگی میکرد 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

چند روز پیش یهویی همینجوری نمیدونم چرا هوس ترانه های انریکه رو کردم و رفتم و دوتاشون رو دانلود کردم .از سلنا گومز هم اینو دانلود کردم : love you like a love song

آهنگای انریکه هم اینا بودن : 

escape

takin back my love

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برم دانلودش کنم ببینم چطوره  جالب بود برام که از یه افغانستانی پرسیدم که احمد ظاهر خواننده افغ ...

برام یه کم عجیبه،مثل اینکه از ما ایرانی ها بپرسن هایده رو میشناسی؟نمیدونم واقعا آیا دهه ی ۸۰ و نودی های ما هایده رو میشناسن؟

تنها خطاست که زندگیست و آگاهی مرگ است....

الان دارم از افسر شهیدی ترانه ی روزی که از تو جدا شم رو گوش میدم ...چقدر حس خوب و غمگینی داره ...

حالا من تنها و خسته 

توی این شهر غریبم 

مستان سلامت  میکنند ......از حسام الدین سراج 

با اینکه خیلی قدیمیه ولی تن صداش و نوع ریتمش واقعا لذت بخش هست برام ...خیی قشنگ میخونه ...

جدیدا پسرم هر چی آهنگ که تو اینستا میشنوه و خوشش میاد رو بهم میگه دانلود کن 

داشتیم سریال دفتر یادداشت رو میدیدم یه آهنگ خارجی پخش شد و پسرم اصرار که اون رو دانلود کنم ...

آهنگ قشنگیه ...

luis-fonsi-despacito