2777
2789
عنوان

بعضی اقایونم خوش به حالشونه ها

640 بازدید | 22 پست

میرن سرکار یه نفر صب واسشون صبحونه اماده میکنه 

برگردن از سرکار چایی واسشون میاره 

ناهارشون اماده میوه اشون اماده 

ماهم میدیم سرکار یکیم نیست بهمون صبحونه و چایی بده😁

البته من همسرم اینجوری نیس شریکی باهم کارارو انجام میدیم ولی منظورم بیشتر اینه که اقایونم که نیرن سرکار میتونن خودشون یه سری کارای خودشونو انجام بدن همونطور که ما انجام میدیم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من کلا آقایون توی این دنیا بیشتر خوش به حالشونه. باید این رو متاسفانه بپذیریم. 

بله دقیقا پخصوصا تو جاهایی که ف هنگ و قوانین مردسالارانه اس 

نفهمیدم کاربر اقا هستی یا خانم

صبحانه ش با خودشِ همین که شب تا صبح کشیک بچه رو میدم و ایشون راحت خواب هستند باید کلاه بندازه هوا🤣

بعدم که میاد کل کارهای خونه با من هست تکون نمیخوره چون خسته س خسته

فقط تنها وظیفه ش شستن سروی سهای بهداشتی هست که اونم شاید دو هفته یبار انجام بده من‌این وسط هر از گاهی انجام‌میدم وقتایی نیس که گند خورده نشه تو سرویس ها

اگه وقتی هست انجام بدم‌اینم دیگه‌نمیکنه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

بستگی به مردش داره

شوهر من روزی ۱۵ ساعت کار میکنه

همه زندگیش هم‌به اسم منه

به نظر من وظیفه منم خدمت به اونه وقتی همه تلاشش خدمت به خانوادس

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

شوهر من که کلا جارو کردن خونه باخودشه 😂🤣چایی ام وقتی پیششم خودش درست میکنه 😅🥲دارم عادتش میدم تازه بیشتر کارکنه 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

خب منم بخاطر همین سرکار نمیرم ، هم بارداری با من باشه هم شیردهی هم زایمان هم غذا درست کردن

مگه کوزتم ، وظیفشه خرجم کنه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

خب منم بخاطر همین سرکار نمیرم ، هم بارداری با من باشه هم شیردهی هم زایمان هم غذا درست کردن مگه کوزت ...

البته کار کردن مزایای  خیلی زیادی داره و بهتره به جای اینکه ادم خودشو محروم کنه کوزت نباشه تو خونه 😁

شوهر من که کلا جارو کردن خونه باخودشه 😂🤣چایی ام وقتی پیششم خودش درست میکنه 😅🥲دارم عادتش میدم تاز ...

شوهر منم بیشتر از من خونه رو تمیز میکنه ولی بازم بچه داری و غذا درست کردن بیشتر با منه پس انصاف نیست من سرکار برم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

شوهر منم بیشتر از من خونه رو تمیز میکنه ولی بازم بچه داری و غذا درست کردن بیشتر با منه پس انثاف نیست ...

منم سرکار نمیرم ولی کلا ادمی نیستم که اون بشینه من جلوش چایی اینا بذارم 😅😁

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸