2777
2789
عنوان

بعضی اقایونم خوش به حالشونه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 22 پست
البته کار کردن مزایای  خیلی زیادی داره و بهتره به جای اینکه ادم خودشو محروم کنه کوزت نباشه تو خ ...

من که قبلا کار میکردم راضی نبودم از اون وضع

الان خونه دارم راضی ترم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

دیگه هم اقایون هم خانوما لذتا و سختیای خودشونو دارن

ولی بیشتر به نظرم به نفع اوناست تا خانما. حالا کارهای خونه و اینا رو نمیگم. کلا حقوقشون بالاتره، آزادی‌های بیشتری دارن چون درگیر احساسات زیاد نمیشن، کمتر کسی بهشون کار داره، در اکثر مواقع بین یه زن و یه مرد، میگن حواست به غرور مرد باشه، ازنظر ظاهری هم تبلیغات رسانه فقط به خانم‌ها فشار میاره که باید زیبا باشید، نظر شخصیمه ولی احساس می‌کنم مردها همونجور که هستن پذیرفته میشن ولی خانم‌ها مدام در تلاشن برای پذیرفته شدن؛ در همه زمینه‌ها ولی در کل حق با شماست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من که کلا جارو کردن خونه باخودشه 😂🤣چایی ام وقتی پیششم خودش درست میکنه 😅🥲دارم عادتش میدم تاز ...

همسر منم تو خونه کار میکنه وظیفشو انجام میده البته کمک نیست چون منم شاغلم و حتی ساعت کاریم بیشتر از ایشونه 

منظورم به اوناییه که میگن اقا میره سرکار پس دیگه باید یکی همیشه اماده به خدمتش باشه و حتی کارای شخصی و سادم خودش انجام نده 

البته کار کردن مزایای  خیلی زیادی داره و بهتره به جای اینکه ادم خودشو محروم کنه کوزت نباشه تو خ ...

همین استقلال مالی بهترینه. من قبلا کار می‌کردم الان کار نمی‌کنم. خیلی سختم شده این زندگی. قشنگ احساس می‌کنم کیفیت زندگی‌م اومده پایین.

من که قبلا کار میکردم راضی نبودم از اون وضع الان خونه دارم راضی ترم

خب هرکسی سلیقه ای داره 

به حز بحث علاقه به کار کردن ،استقلال مالی برای من یه جور اینده نگریه 

اونام میرن سرکار پول درمیارن ما لیست میدیم بهشون میخرن میارن میخوریم میپوشیم 😂

من شاغلم پول من مال منه پول شوهرمم مال منه.کلا همه چی واس ماس ،😐🖐️😂

خب عوضش منم هم کار بیرون میکنم هم کار خونه . سرو کله زذن با بچه ای ک هیشکی نیم ساعتم تحملش نمیکنه ازبس شیطونه🥺🥲

خیلی چیزا منو شکستن😒 ولی قوی ترم کردن😊💪
همسر منم تو خونه کار میکنه وظیفشو انجام میده البته کمک نیست چون منم شاغلم و حتی ساعت کاریم بیشتر از ...

بعضیا رو ولشون کن کلا فکرشون اینه که زن خلق شده تا به مرد خدمت کنه و مردم هیچ کاری درمقابلش نکنه یه تاپیک بودم اتفاقا الان جواب دادم یارو رلش ک ادعای عاشقی ام میکنه دانشجوپزشکی میخاد یه کتاب بخره منت گداشته بود  من زدم اگه عاشقت بود بی منت میخرید بعد یکی اومده زده چه انتظارا دارید نوکرش که نیس کلا بعصیا حجم فکرشون اینه ک باید بی توقع مال جنس مخالفشون باشن و خدمت کنن 😶

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
اونام میرن سرکار پول درمیارن ما لیست میدیم بهشون میخرن میارن میخوریم میپوشیم 😂 من شاغلم پول من مال ...

عزیزم درسته اوناهم کار میکنن ولی فکر میکنید اگر شما تو خونه کار نمیکردین و برای هرکدوم از کارای خونه  یه نفرو استخدام میکرد چقدر باید پول خرج میکرد؟

شماهم کاملا تو کار کردن ایشون شریکید با این تفاوت که شما مرخصی حقوق پاداش و حتی بازنشستگی و تعطیلات هم ندارید 

کار خانومای خانه دار هم ساده نیست