2777
2789
عنوان

درمان سرفه خشک لطفا بیاید

849 بازدید | 8 پست

سلام

من تقریبا یک ماه پیش کرونا گرفتم ازونموقع تاحالا سرفه خشک میکنم بااینکه تغذیه روهم رعایت میکنم ضرردارنخورم

شربت دکسورمتورفانو دیفن هیدارمین چندتاکامل خوردم خوب نشدم   چهارتخم وشربت عسل هم میخورم فایده نداره

چکارکنم دیگه خسته شدم چی بخورم خوب شع

چ دارویی هست صددرصدخوب کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آویشن شنیدم خوبه

بخور سرد هم عااالیه مام سرما خوردیم شبا ک روشن میکنم اصن سینمون صبح نرم میشه ببخشید کلی هم خلط میگیره دخترام سه سالشونه روشن نکنم شبا از سرفه خفه میشن اما تا دورش بگذره اصن سرفه نمیکنن

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  

شربت برم هگزین 

قرص مکیدنی لیکوفار و آلتادین

زود خوب میشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یکی میگفت برای سرفه های بعد کرونا رفتم دکتر بهم یه کپسول داده با یه شربت تقریبا سیاه رنگ خوب شدم 

منم تازه کرونام تموم شده سرفه راحتم نمیزاره

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔