2777
2789
عنوان

از توهم کیسه آب دارم دیوونه میشم

332 بازدید | 38 پست

ترشح رقیق دارم نمیدونم علتشو

عفونت ادراری هم دارم قرصامو خوردم فردا برم آزمایش مجدد

دلم به این خوشه میگن کیسه آب یهو میریزه حتی همون نشتیش اما من نه ترشحه  

خدایا دیوونه نشم خیلی خوبه

کاش تست خونگی کیسه آب بود دوست ندارم برم بیمارستان الکی

کاش یکی باشه تجربشو داشته باشه بهم بگه 

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

کیسه اب وقتی پاره بشه انقدر حجم ابش زیاده که خودت میفهمی کیسه اب بوده

چند وقتته؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین آب تو کیسه آب قشنگ آبه اگر کامل پاره بشه احساس میکنی زیرت سیل اومده اگر نشتی داشته باشه مرتب باید نوار عوض کنی چون کامل خیس میشه و میفهمی نگران نباش اگر پاره یا سوراخ بشه شک نمیکنی خودت میفهمی

منم دقیقا همین بود سر هر دوتا بچه هام  هی میگفتم وای دیگه ترکید وای اب دور بچه کم شد و این فکر ...

سلام میگم من ۲۶هفتع هستم یه روز با صدا آیفون بد بلند شدم امروز با صدا در 

مشکلی پیش نمیاد 

هر دفعه میگم آروم باید باشم یادم میرع خیلی اعصابم خورده مواظب معجزه خدا نیستم چن سال منتظر بودم تمام دکترها جوابم کرده بودن ب لطف خدا باردار شدم 

کلا اون استرس های قبل هنوز باهامع

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔