2777
2789
عنوان

از توهم کیسه آب دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 38 پست
برو دستشویی خودتو خالی کن خشک کن یه لباس طیر تمیز بپوش بعد چنتا سرفه عمیق کن اگه خیس بشه نشتس داره

اره ی قطره خیس شد

سرکارم دارم دیوونه میشم

بنظرت تا شب برم خطرناکه؟

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
چند تا دستمال رو چند لا تا بزن بزار توی لباس زیر یه سرفه محکم کن اگر آخرین لایه خیس شده بود نیاز به ...

ی لایه گذاشتم یه قطره خیس شد

حتما باید چند قطره باشه؟

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربشو ندارم نمیدونم عزیزم.ایشالا که چیزی نیس.کوچولوتو به شادی بغل بگیری ان شاءالله عزیزم

ممنونم مهربونم

ی لایه گذاشتم یه قطره خیس شد حتما باید چند قطره باشه؟

نه عزیزم بائو به حدی باشه که چند لابه رو خیس کن، نگران نباش اون حجم مایع به قدری زیاده که حتی برفرض نشتی باشه زمان برای رسیدگی میده، حتی با نشتی ریز چندین هفته میتونن بارداری رو حفظ کنن، برای شما نشت نداره خیالت راحت استرس لطمه بیشتری میزنه

وای وای ماشالله چقدررر عالی خدا رو شکرررر برا منم دعا کن  وقتی باردار بشم بچه ام همینجوری محکم ...

انشالله 😍 

پسر من تو این ۶سال انقد بلاها خواسته سرش بیاد و از بیخ گوشش رد شده 

یبار پسر بزرگم تو بازی سیخ پرت کرد دقیقا اومد خورد بالای چشم پسر کوچیکم که اون موقع ۷،۸ماهه بود

دکتر گفت باید بیهوش و بخیه بشه ولی ماترسیدیم و خودش خوب شد 

یبار خونمون نصفه کاره بود اومده بودیم خونه رو ببینیم پسرم رفت زیر یه در آهنی وایساد،در هنوز نصب نشده بود،در از این سنگینا بود افتاد رو سر پسرم ولی پسرم شانس آورد از پله ها افتاد پایین و در بهش برخورد نکرد 

یبار داشتن با شوهرم بازی میکردن یهو از پشت شوهرم افتاد زمین و کلا تادو سه دقیقه مرد و نفس و علائمش رفت و یهو برگشت 

خدا خودش یجور مواظبشه که خودمم باورم نمیشه 

واااااااااااااااااای چقدر خدا بهش رحم کردههههه خیلی براش صدقه بده  بابا حواستون بهش باشه

اره صدقه هم دادیم ولی خب همه اینا تو یه ثانیه اتفاق افتاده اصلا هیچ دخالتی نمی‌شده بکنیم ولی خب لطف خداست 

انشالله هم بچه ها رو خودش حفظ کنه

نه عزیزم بائو به حدی باشه که چند لابه رو خیس کن، نگران نباش اون حجم مایع به قدری زیاده که حتی برفرض ...

مرسی عزیز دلم مهربون 💖