2777
2789
عنوان

✅اگر نماز نخوانیم چطور میشود

2584 بازدید | 42 پست

✅اگر نماز نخوانیم چطور میشود

✍حضرت فاطمه علیه السلام فرمود:از پدرم

رسول خدا (ص) درباره ی مردان و زنانی که به

نمازشان اهمیت نمیدهند و سبک میشمارند سوال

کردم که جزای آنها چیست؟

⇦پیامبر اکرم (ص) فرمود: خداوند آنها را به ۱۵

بلا گرفتاری میکند:

👈 شش عذاب در دنیا:

۱و۲. برکت را از عمر و رزق و روزی او میگیرد؛

۳. سیمای (نیک) صالحین را از چهره اش محو

میکند؛

۴. هر کاری بکند، بدون پاداش خواهد بود؛

۵. دعایش مستجاب نخواهد شد؛

۶. برای وی بهره ای از دعای صالحین نخواهد بود.

👈 سه عذاب هنگام مرگ:

۷.خوار و ذلیل میمیرد؛

۸و۹. گرسنه و تشنه جان خواهد داد، به طوریکه

اگر از همه ی نهرهای دنیا به او آب داده شود، تشنگی او برطرف نخواهد شد؛

👈 سه عذاب در قبر:

۱۰. خداوند فرشته ای را برمیگزیند تا آسایش

او را در قبر سلب نماید؛

۱۱. قبرش را تنگ گرداند؛

۱۲.قبرش تاریک خواهد بود؛

👈 سه عذاب در قیامت:

۱۳. ملکی او را به سوی موقف حساب می کشاند،

در حالیکه مردم او را مینگرند؛

۱۴. حسابرسی او در قیامت سخت خواهد بود؛

۱۵. خداوند با نظر رحمت به او نمی نگرد، و او را

از گناه پاک نمی کند و برای او عذاب دردناک است

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

من که نماز می خونم چون دلم گرم میشه به این که خدا کنارمه و باهاش ارتباط دارم اما

زمین ۷ میلیاردجمعیت داره که یک میلیاردش مسلمونن و بخش بزرگی ازاین تعداد هم مسلمان شناسنامه ای هستند و اهل نماز نیستند

حالا چیزی که با عقل و منطق من جور در نمیاد اینه که اون ۶ میلیارد نفر دیگه که نماز نمی خونند به این عذابها دچارمیشن؟ قطعا نه

یه جای کار می لنگه .... نمیشه بگیم فقط ما خوبیم و بقیه بد یا این که خدا فقط ما رو دوست داره و بقیه رو نه

استارتر یا کاربران آگاه لطفا توضیح بدید 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
من که نماز می خونم چون دلم گرم میشه به این که خدا کنارمه و باهاش ارتباط دارم اما زمین ۷ میلیاردجمعی ...

خیلی ها که مسلمان نیستند و آگاهی ندارن اصلا آشنا نیستند ....اونها به عدالت خدا  حتما حسابرسی میشن اما کسی که مسلمانه و خبر داره چ عذرو بخانه ای میخواد بیاره....سایت پاسخگو پاسخ ب سوالات شرعی کارشناسان انلاین رایگان در همه زمینه ای هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ها که مسلمان نیستند و آگاهی ندارن اصلا آشنا نیستند ....اونها به عدالت خدا  حتما حسابرسی می ...

از اون سایت هم پرسیدم جواب قانع کننده ای نداشتند

جواب شماهم قانع کننده نیست

چون الان عصر ارتباطاته و همه می تونن هر اطلاعاتی راجع به هرزمینه ای به دست بیارن پس جطور با قطعیت می گید که اونا آگاهی ندارند ؟

از اون سایت هم پرسیدم جواب قانع کننده ای نداشتند جواب شماهم قانع کننده نیست چون الان عصر ارتباطاته ...

شاید من کامل نیستم عزیزم از این دوستان بپرس 

@بانوی_بی_نشان      @فانوس7       

هر چند به من مربوط نیست و قصد جسارت هم ندارم اما راه خدایی شدن تنها یک راه نیست،بی نهایت دین و مکتب وجود داره نمیتونیم بگیم کدوم درسته کدوم اشتباه

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
قطعا هر انسانی به اندازه ی آگاهی که داره ازش حساب رسی میشه نه بیشتر نه کمتر

آفرین

لا یکلف الله نفسا الا وسعها

هر چند به من مربوط نیست و قصد جسارت هم ندارم اما راه خدایی شدن تنها یک راه نیست،بی نهایت دین و مکتب ...

بله اما هر پیامبری که اومده مث مقطع های کلاس درس بوده و طبق فهم زمانه خودش مبعوث شده و بشارت پیامبر بعد خودشو داده ....پیامبر جدید که اومده پیامبر قبل رو نفی کرده اموزه هاشو نگفته غلطه فقط کاملتر کرده و اخرین و کاملترین هم حضرت محمد ...ایا ما هنوز فقط در حد بابا اب داد استفاده میکنیم از سوادمون یا از همه علممون؟

من که نماز می خونم چون دلم گرم میشه به این که خدا کنارمه و باهاش ارتباط دارم اما زمین ۷ میلیاردجمعی ...

جواب سوال را خودتون دادید،اسلام ۱۴۰۰ سال پیش ظهور کرده و در اون زمان نماز وجود نداشت و ادیان و مکاتب قدیمی تری روی کار بودن،پس باید همشون دچار عذاب شده باشند یا حتی در زمان نخستین انسان که هیچ دینی وجود نداشت مردم چگونه زندگی میکردن،در بین اسن همه فرقه و دین هرکسی مکتب خودشا مرجع و درست میدونه

بله اما هر پیامبری که اومده مث مقطع های کلاس درس بوده و طبق فهم زمانه خودش مبعوث شده و بشارت پیامبر ...

من برای محمد احترام زیادی قائلم اما نه در جایگاه یک پیامبر،

ولی آموزه های قرآن مربوط به ۱۴۰۰ سال پیشه نه زمان حال،آیا فکر میکنید اسلام در عصر حاضر کامله؟ اگر اینطور بود دین های یهودیت و مسیحیت هم کامل بودن  و نیازی به اسلام نبود

جواب سوال را خودتون دادید،اسلام ۱۴۰۰ سال پیش ظهور کرده و در اون زمان نماز وجود نداشت و ادیان و مکاتب ...

در مورد الان بگید نه ۱۴۰۰ سال پیش

چرا ما مسلمونها همش دیگرانو از عذاب خدا می ترسونیم در حالی که

خدا خیلی مهربونه هم برای ما هم برای پیروان همه ادیان 

من سنی ازم گذشته با آگاهی نماز میخونم بدون ترس ازعذاب

ولی یه نوجوانی که قراره یاد بگیره چطور انسان خوبی باشه با ترساندن ازعذاب نمازخون نمیشه چون به اون چیزی که گفتم فکر می کنه و با خودش میگه چرا خدا اون ۶ میلیارد نفر دیگه رو عذاب نمی کنه؟

من جواب رو برای اونا می خوام نه خودم

من برای محمد احترام زیادی قائلم اما نه در جایگاه یک پیامبر، ولی آموزه های قرآن مربوط به ۱۴۰۰ سال پی ...

هر پیامبری در زمان خودش عبادت داشته و به گونه خودش ستایش خدا رو میکردند و نماز هم مال اسلامه ... قرآن معجزه خداست که هیچوقت قدیمی نمیشه  و خیلی از آیاتشو تازه دانشمندان دارن میفهممن ینی چی که از ۱۴۰۰سال قبل بوده

من برای محمد احترام زیادی قائلم اما نه در جایگاه یک پیامبر، ولی آموزه های قرآن مربوط به ۱۴۰۰ سال پی ...

مثلا تو قرآن آیه ای در مورد پشه داریم که دانشمندان تازگی خیلی مطالب فهمیدن سرچ کنین