2777
2789

سلام

من سه ساله زندگی مشترکمو شروع کردم، زندگیمون بالا پایین زیاد داشت، سعی میکردم زمدگی خوبی بسازم، زندگی خوبی داشته باشیم، ولی دیگه با رفتارهای شوهرم نمیتونم تحمل کنم، حسرت به زندگی رمانتیک دو نفره توم‌مونده، اینکه یه بار بریم بیرون چیزی باشه که من میخوام اونم رضایت بده، اینکه حتی یه چیزی دوس داشته باشم ببینیم خیلی غر میزنه، از نظر مالی تا اونجایی که داره سا‌پورت مالی میکنه منو، هرچند بگم در قبل ازدواجم هم از طرف خانواده ساپورت مالی میشدم، من برای عشق ازدواج کردم، ولی الان عشقی نمیگیرم، همش حس میکنم دارم میشم مثل مامانم که از همه چیش برای زندگیشون گذشته، هیچ چیزی برای من نیست تو این زندگی، هیچ پیشرفتی نکردم، همش درگیریهایی تو این زندگی داشتم که نتونستم به خودم و چیزی که میخوام فکر کنم، قلنا خیلی‌دوس‌داشتم‌همش غذا درست‌کنم خوشحالش کنم، ولی اینقدر سر هرچیز کوچیکی ناراحتم کرده دیگه حاله غذا دریت کردنم ندارم، هر حرفی که میزنم یادش نمیمونه، کلا هروقت خوشحالم یه کاری میکنه ناراحت بشم، خسته شدم، خیلی وقته حسه خوشبختی نکردم، شده مانع پیشرفتم، ازش کینه کرفتم، از ناراحتی و کینه ای که نسبت بهش دارم بعضی وقتها بهش توهین میکنم، خودم ناراحت میشم، ولی به مرز جنون‌منو میرسونه، خیلی ناراحتم میکنه، خسته شدم واقعا، دنبال یه روز با ارامشم، یه روز که دوتایی بریم خوش‌بگذره؟ نشد‌یه‌روز‌بریم‌جایی بهمون‌خوش‌بگذره، خستم واقعا خسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخر نفهمیدم زناشویی چیه یکمی نفهمم زناشویی چیه عزیزم؟

سنتون هنوز کمه برا این چیزا 😐

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞

سلام!

زندگی و زناشویی همینه که زحمت کشیده بودید و توضیح دادید!فکر نکنم کسی زندگی متفاوت تر تز این داشته باشه،

البته شاید در ظاهر فرق داره اما بی شک در بطن زندگی همینه متاسفانه!

فکر میکنی اگر جایی دیگه یا با کسی دیگه بودی شرتیط فرق میکرد؟

سلام! زندگی و زناشویی همینه که زحمت کشیده بودید و توضیح دادید!فکر نکنم کسی زندگی متفاوت تر تز این د ...

اره یه سری موقعیت های تحصیلی و کاریمو نزاشته ادامه بدم 

از ابتدای زندگیتون؟ یعنی بدون در نظر گرفتن نظر خودت؟

یه موقعیت کاری تو یه کشوری براش پیش اومد، ما اومدیم این کشور، من یه موقعیت تحصیلی تو کشور دسگه برام پیش اومده بود، پولی که اینجا میدادن خیلی خوب بود، مجبور شدم از موقعیتم به خاطرش بگذرم

یه موقعیت کاری تو یه کشوری براش پیش اومد، ما اومدیم این کشور، من یه موقعیت تحصیلی تو کشور دسگه برام ...

خب عزیزم!

من که شوهرتو رو نمیشناسم اما تو دوست و همجنس منی!

پس با موافقت خودت بوده،اصلا شاید خدا نکرده هزارو یه عیبم داشته باشه اما درست نیست که حرفهای گذشته رو پیش بکشی و گردنش بنداری!

صادقانه باهاش حرف بزن،شک نکن حال روحیتو درک میکنه وقتی صداقت باشه!❤️❤️