سر جهاز خریدن بابام اصلا اهمیت نداد وامم اومد شوهرم گفت من وام نمیخوام میخوای وام منم بردار ، ضامن وام هم عموم و پدر بزرگمن ، وام شوهرمم برداشتم چند باری مامانم گفت مرد قسطاشو تو بده گفت من حتی واسه اون دختر هم نمی رینیم اگه پسر داشتم .. منم خیلی ناراحت شدم بعد خیلی سر بسته به شوهرم گفتم زیاده بابا میگه نمیتونم از پسش بر بیام در صورتی که شوهرم میدونه مثل سگ دروغ میگم چون بابام انقد داره که ده تا دخترم جهاز بده .... گفت باشه من قسطشو میدم ، هم قسط میده هم خونه خریده هم دو شب تالار گرفتیم خرج عروسی همش رو دوششه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزيزم وامي كه پدرت خرج كرده قسطاسو شوهرت بده؟ من هميشه طرف حقو ميگيرم حتي اگه خانوادم باشن بنظرم ب ...
پدرم اصلا بازارم نمیاد خودم دارم خرج میکنم شوهرم پسرعمومه ، چیکار کنم واقعا نداشتم تنها پس اندازم ٦ تا النگو و یه دستبنده که خودم کار کردم خریدم اونم واسه عروسیم که مامانم بده
ببخشید ولی کادوی عروسی رو مادرت خودش میتونه بخره چرا شما باید بدی؟بنظرم اینا رعایت کردن نیست داری حر ...
از کجا بیاره مادرم خیلی بی پوله خودم میدونستم این روزا میان که در خفای فامیل رفتم سرکار این دوتیکرم خریدم حتی لباس مامانمم سر عروسیم من خریدم از خرجی شوهرم
مگه پدر مادرت جدا شدن؟؟ گفتی پدرت وضع خوبی داره که
نه جدا نشدن اره وضعش خوبه اما هر چی میشه میگه مگه من پسر دارم واسه چی باید خرج کنم حتی یبار تو حرفاش گفت من یه تیکه چوبم ارث نمیذارم همه چیو وقف میکنم خیلی تو غذابیم من تا عقد کردم سعی کردم از شوهرم خرجی بگیرم و یکم لباس اینا بخرم چون تو دوران کار کردنم فقط طلا خریدم و بینیمو عمل کردم