2777
2789

با هم دعوامون شد جای خوابش جدا کرد حرف هم نمی‌زنیم با هم نمی‌دونم برم بغلش کنم یا بزارم همینجوری بخوابه رفته تو پذیرایی فقط با یه دونه پتو رو فرش خوابیده البته بدعات شده چون همیشه بعد دعوا خودم میرم دنبالش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من یه بار اینجوری کرد منم رفتم همونجا کنارش خوابیدم دیگه نکرد😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

این کارو نمیکنه کلا. ولی من خودم  یبار خیلی بدجور دلم ازش شکست چندین روز قهر رفتم اتاق بچه هام . دیگه بعدش آشتی کردیم. دعواهای دیگه توی تخت خودم بودم اما پشتمو میکردم بهش میخوابیدم .  

بنظرم برو زندگی ارزش اینو نداره بگی من برم یا اون بره من هیچچچچچ وقت کوتاه نمیومدم ولی چند باری شوهرم همینو بهم گفت .گفت زندگی ارزششو ندارن ما که دوسه روز دیگه نهایتا حرف می‌زنیم چرا از الان نزنیم از اون به بعد من ببینم دلخوره میرم سمتش

اگه اذیت نمشی دنبالش نری بهتره ،منم شوهرم و اینطوری عادت دادم بعد چندین سال هنوز خودم پیش قدمم ،به همین خاطر دوست ندارم دعوامون کش دار بشه خودم میرم پیشش میخوابم اینطوری راحت ترم