2777
2789

ما یه هفته پیش یه خونه خریدیم یعنی نه برای زندگی کلا هم برا سرمایه گذاری هم چون مرکز شهره بریم وقتایی استفاده کنیم من موفع خونه دیدن اصلا خونه رو نپسندیدم بعدش هم چند جا خونه های دیگه دیدیم که یا بدتر بود یا پول بیشتر میخواست این به پول ما بیشتر می‌خورد شوهرم سریع گفت همین خوبه ولی من اصلا دوست نداشتم بخره خونه ای که من میخواستم مجتمع نوساز بود که فقط پول کمی میخواست دیگه بزاری روش تا بخری خلاصه همه چی دست به دست داد خونه خریده شد به اسم خودمم هست ولی مشکل اینجاست ده سال ساخته من میگم قدیمیه اصلا دوست ندارم استفاده کنم  نوساز می‌خواستیم این نیاز به بازسازی داره و اینکه کلا دلم تو خونه نیست حالا از همون وقت تا حالا بحث داریم که من میگم طلاهام میفروشم بدیم یه نو ساز رو بخریم اینو بفروشیم آقا قبول نمیکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب میگی نمیخواید برید داخلش که. اگه بنابود طلا بفروشی همون اول بایدروی پولش حساب میکردی. طلا بفروشی دیگه نمیتونی بخری ها

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مثل خوره افتاده به جونم از خونه متنفرم انگار 

میدونی اگه دیدگاهتو عوض نکنی نسبت بهش میونت با شوهرت بد میشه انتخاب اونه ولش کن

بزار بد باشه

نزار دلسرد .بشه

دیدگاهتم درست میشه نفس

منم مثل تو بودم

ارزش نداره بحث نکن

برای حاجتم یه صلوات بفرسین قناریا🥺😁
خب میگی نمیخواید برید داخلش که. اگه بنابود طلا بفروشی همون اول بایدروی پولش حساب میکردی. طلا بفروشی ...

حساب کردیم ولی من گفتم عمرا برا همه چی خونه ای طلا بفروشم در صورتیکه بفروشی عوض کنی 

میدونی اگه دیدگاهتو عوض نکنی نسبت بهش میونت با شوهرت بد میشه انتخاب اونه ولش کن بزار بد باشه نزار ...

درسته ولی خیلی ناراحتم بابتش من خونه های بهتر از این دیده بودم قبول نکردم نمیدونستم آخر سر همچی خونه ای میخره

درسته ولی خیلی ناراحتم بابتش من خونه های بهتر از این دیده بودم قبول نکردم نمیدونستم آخر سر همچی خونه ...

دقیقا مث شوهر من

فدا سرا حرص نخور

دوروز دیگه تق خونه در بیاد خودش میفهمه

برای حاجتم یه صلوات بفرسین قناریا🥺😁