2777
2789
عنوان

کتوژنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 77 پست
من توی اینستاگرام پیج های رژیمی کتو رو خیلی دنبال میکنم و واقعا دیدم نتیجه رو. خسته شدم اینقدر کالری ...

راستی من پارسال تو یه گروه سالم خوری بودم یه ماه۵کیلو کم کردم یکی از اقوام که ۳۵ کیلو اضافه داشت با اراده ادامه داد تا تثبیتت اونموقع ماهی ۱۰۰بود هزینه ش الان نمیدونم چقدره اگر میخوای شمارشو بدم بهت رژیم میده وباید فقط اونا رو بخوری واز همممممه چی هم عکس بفرستی

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی من پارسال تو یه گروه سالم خوری بودم یه ماه۵کیلو کم کردم یکی از اقوام که ۳۵ کیلو اضافه داشت با ...

من رژیم کتو خریدم . فعلا اونو ۳ ماهه خریدم تا ببینم چی میشه 

من با همکارم شروع کردیم به این رژیم کتو و اینقدر رقابت بینمون قشنگه که هم درکنارش به همدیگه کمک میکن ...

خیلی خوبه همراه داری حتما موفق میشی عزیزم 

من رژیم کتو خریدم . فعلا اونو ۳ ماهه خریدم تا ببینم چی میشه 

از کجا خریدید؟چنده؟برچه اساسی رژیم میدن یعنی برای هر فردی فرق داره؟بعد بدون میوه یوبس نمیشید؟

من بالا تنم عالیه بازو ندارم ولی پایین تنم بزرگه همه میگن قشنگه اما خودم ازش متنفرم

میدونی هرچیزی به اندازه و تناسبش قشنگه. من اینهمه بالاتنه و بازو اخه اصلا خوب نیست

اخه قند و کربوهیدرات هیچ خاصیتی نداره

نون سبوس دار و جو استفاده کن 

شکر سفید و قندهای مصنوعی حذف کن 

آجیل خام کنار میوه ات استفاده کن 

برنج کم استفاده کن اونم فقط کته برنج قهوه ای باشه که چه بهتره 

همیشه تو غذاهات یا کنارش سبزی باشه 

و چند تا چیز دیگه رو رعایت کنی خیلی راحت وزن کم میکنی 

و یه چیزی اینکه ناهار حذف کن یا اگه نمیتونی یه چیز سبک بخور مثل یه کم سالاد یا سوپ ولی شام حتما بخور 

این رژیم ها تو درازمدت جوابگو نیستن 

فقط سالم خوری و تحرک داشتن جوابه

از کجا خریدید؟چنده؟برچه اساسی رژیم میدن یعنی برای هر فردی فرق داره؟بعد بدون میوه یوبس نمیشید؟

برای هرفردی فرق داره تحت نظر دکتر تغذیه هست و نظام پزشکی هم داره برای جلوگیری از یبوست هم سی لاکس و قهوه ‌‌‌‌‌باخامه داره 

میدونی هرچیزی به اندازه و تناسبش قشنگه. من اینهمه بالاتنه و بازو اخه اصلا خوب نیست

دقیقا ، من الان چهار ساله مانتو حاضری نخریدم و همش میدم برام بدوزن چون بالا تنم خوبه بعد ب ا سنم خیلی بزرگه و با بالاتنم تناسب نداره واسه همین مانتو حاضری برام خوب در نمیاد

دقیقا ، من الان چهار ساله مانتو حاضری نخریدم و همش میدم برام بدوزن چون بالا تنم خوبه بعد ب ا سنم خیل ...

اره دقیقا میفهمم چی میگی من بالا اندازه میشه به شکم که میاد مانتو زار میزنه به تنم