2777
2789
عنوان

کتوژنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 77 پست
خب خواهر شوهر من میوه نمی‌خورد می‌گفت تو رژیممم نیست ولی پنیر پیتزا و کله پاچه و کره و خامه سوسیس کل ...

اره همینطوره باید پروتئین خورد فقط پروتئین و چربی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ کتو رو شروع کردی؟ چقدر کم کردی؟ من از یک اسفند میخوام شروع کنم

سلام اره قشنگم از ۱۱۰ شدم87

یکی دوباره به اندازه یه هفته چیت کردم واسه همون عقب افتادم وگرنه باید بیشتر کم میکردم 

اما خیلی راضیم از لحاظ سابز عالی شدم

سلام اره قشنگم از ۱۱۰ شدم87 یکی دوباره به اندازه یه هفته چیت کردم واسه همون عقب افتادم وگرنه باید ب ...

چه عالی عزیزم موفق باشی 

یعنی من تا عید ۱۰ تا کم میکنم🥲؟

گروه نداری به هم دیگه کمک کنیم و انگیزه بدیم؟😞

نه عزیزم گروه ندارم  چند کیلویی رعایت کنی ماه اول خیلی خوب پایین میای

83 کیلوام الان قدمم ۱۶۸

نمیدونم باید چیکار کنم 

این الکترولیت که میگن چیه چقدر در روز باید بخورم؟

عزیزان رژیم کتو خریدنی نیست فرمول داره و قوانین الکی پول ندین اگه بهتون انگیزه میده و از گمراهی بیرون میارتون بخرین.من از ۱۱۰ شدم ۸۰ و تا ۷۰ ادامه میدم

من نظر میدم اما صاحب نظر نیستم.

کتو واسه کسایی خوبه که اضافه وزن زیاد دارن لطفا واسه یکماه گرفتن واسه ۶ ۷ کیلو وزن کم کردن نرین سمتش هر چقدرم که خوبه خروجش خیلی سخته واسه یکماه گرفتن نیست حداقل ۳ ماه به بالا

من نظر میدم اما صاحب نظر نیستم.
عزیزان رژیم کتو خریدنی نیست فرمول داره و قوانین الکی پول ندین اگه بهتون انگیزه میده و از گمراهی بیرو ...

سلام عزیزم 

تو چه تایمی اینقدر کم کردین؟

ممنون میشم پاسخ بدین

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند
سلام اره قشنگم از ۱۱۰ شدم87 یکی دوباره به اندازه یه هفته چیت کردم واسه همون عقب افتادم وگرنه باید ب ...

سلام عزیزم میشه بپرسم الان چندین؟

تو چه تایمی وزن کم کردین؟

ممنون میشم پاسخ بدین

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند
سلام عزیزم میشه بپرسم الان چندین؟ تو چه تایمی وزن کم کردین؟ ممنون میشم پاسخ بدین

سلام عزیز شما گرفتین من گرفتم تاپیک هم زدم 

گفتم ببینم شما چی کار کردین

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم