من دوروزه که رژیم کتو گرفتم یکم بی حالم و گیج مث یه آدم معتاد که مواد بهش نرسیده .همش دوست دارم شیرینی بخورم کلی نون و برنج بخورم ولع داره زیاد میشه و اینه اینوقت شب خیلی احساس بی حالی و گرسنگی دارم
میتونی تایمی که پرخوری میاد سراغت با خودت قرار بزاری که روزه ای وهیچی نخوری من از بعد از ظهر تا شب پ ...
میدونی عادات بد غذایی هم مث عادات بد رفتاری طی ۲۸ روز از بین میره و ناشناخته میشه. توی این رژیم چون ریزه خواری نداریم خوبه این عادت بد ریزه خواری اگه بعد یک ماه از بین بره من لاغر میمونم چون من فقط ریزه خواری دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا صبونه باید تخم مرغ بخوری یا ابپز یا نیمرو ولی با کره. روغن جامد و مایع و ایناهارو کلا میریزی دور. کربوهیدرات و قند کلا حذفه حبوبات و میوه کلا حذفه برنج و نون حذفه .عوضش کاهو داری کلم برگ داری زیتون و گوجه داری
من توی اینستاگرام پیج های رژیمی کتو رو خیلی دنبال میکنم و واقعا دیدم نتیجه رو. خسته شدم اینقدر کالری شماری کردم یکبار برای همیشه میخوامریزه خواری رو بزارم کنار و بفکر سلامتی و لاغری باشم
بدن ما عادت کرده به سوزوندن قند و کربوهیدرات و چربی های مضر رو انباشته میکنه. ما میخواییم سوخت و ساز اصلی بدن رو ازش بگیریم یعنی همین قند و کربوهیدرات رو بهش دستور بدیم بجای اینا چربی های مضر رو دفع کن