2777
2789
عنوان

کتوژنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 77 پست
میتونی تایمی که پرخوری میاد سراغت با خودت قرار بزاری که روزه ای وهیچی نخوری من از بعد از ظهر تا شب پ ...

میدونی عادات بد غذایی هم مث عادات بد رفتاری طی ۲۸ روز از بین میره و ناشناخته میشه. توی این رژیم چون ریزه خواری نداریم خوبه این عادت بد ریزه خواری اگه بعد یک ماه از بین بره من لاغر میمونم چون من فقط ریزه خواری دارم

من ۶۸هستممیخوام بشم ۶۰ نمیتونم🥲

وای افرین به تو مطمئن باش که میشی خیلی سریع هم میشی.خیلی رژیم خوبیه فقط برای کسی که مرغ و گوشت مثل من دوست نداره یکم اذیت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی عادات بد غذایی هم مث عادات بد رفتاری طی ۲۸ روز از بین میره و ناشناخته میشه. توی این رژیم چون ...

من زیاد غذا برام مهم نیست تو خوردن میوه خیلی زیاده روی میکنم گاهی روزی ۴-۵کیلو انواع میوه میخورم گاهی هم بیشتر بدون میوه میمیرم انگار

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
میشه بیشتر توضیح بدی اگر حوصله داری

مثلا صبونه باید تخم مرغ بخوری یا ابپز یا نیمرو ولی با کره. روغن جامد و مایع و ایناهارو کلا میریزی دور. کربوهیدرات و قند کلا حذفه حبوبات و میوه کلا حذفه برنج و نون حذفه .عوضش کاهو داری کلم برگ داری زیتون و گوجه داری

من زیاد غذا برام مهم نیست تو خوردن میوه خیلی زیاده روی میکنم گاهی روزی ۴-۵کیلو انواع میوه میخورم گاه ...

میوه قند داره و این قند موجب دیابت هم میشه همین خربزه و انگور سمه برای ادم دیابتی

من توی اینستاگرام پیج های رژیمی کتو رو خیلی دنبال میکنم و واقعا دیدم نتیجه رو. خسته شدم اینقدر کالری شماری کردم یکبار برای همیشه میخوام‌ریزه خواری رو بزارم کنار و بفکر سلامتی و لاغری باشم

بدن ما عادت کرده به سوزوندن قند و کربوهیدرات و چربی های مضر رو انباشته میکنه. ما میخواییم سوخت و ساز اصلی بدن رو ازش بگیریم یعنی همین قند و کربوهیدرات رو بهش دستور بدیم بجای اینا چربی های مضر رو دفع کن 

مثلا صبونه باید تخم مرغ بخوری یا ابپز یا نیمرو ولی با کره. روغن جامد و مایع و ایناهارو کلا میریزی دو ...

پس من نمیتونم چون واقعا بدون میوه میمیرم 

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
بدن ما عادت کرده به سوزوندن قند و کربوهیدرات و چربی های مضر رو انباشته میکنه. ما میخواییم سوخت و ساز ...

خب بدن من که حالیش نمیشه شکمم اندازه ی خانم که هفت ماهه بارداره پایین تنم افتضاح بزرگه ، این بدن چجوری واسه من حالی میشه آخه😭

خب بدن من که حالیش نمیشه شکمم اندازه ی خانم که هفت ماهه بارداره پایین تنم افتضاح بزرگه ، این بدن چجو ...

من پایین تنه ی لاغری دارم ولی تا دلت بخواد بالاتنه ی بزرگی دارم متاسفانه