قبلا باز میگفتی طرف درس بخونه قبول میشه و بعد بیست سی سال ی دکتر خوب میتونه بشه ولی الان با درس خوندن خیلی زیادم نمیشه شد اگه هم بشی اینقدر برای جوونا سخته جا افتادن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از اینکه صرفا به درس خوندن تنها تکیه نکنی و همیشه پلن دومی واسه کسب درآمد به جز تحصیل داشته باشی و اینکه اگه میخوای از طریق درس خوندن درآمد پیدا کنی سمت رشته هایی که شغل تصمینی ندارن نری
دقیقا برعکس ایران که همه دوست دارن حقوق ثابت و وابسته به خزانه دولت داشته باشن
توی کشورهای صنعتی خب بچه ها سریع یک مهارت یاد میگیرن و جذب بازار کار میشن تورم و مسائل اقتصادی و همینطور قوانین کار از ثبات بیشتری برخورداره ؛ ولی توی ایران خب متاسفانه اگر حقوق بگیر دولت نباشی و وضع خوبی نداشته باشی ممکنه حتی بعضی ماه ها لنگ بمونی
یعنی بعد این همه درس خوندن به این شعر ایمان اوردم:
رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز
صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است
ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!