2777
2789
عنوان

بنظرمن درس خوندن تو ایران خیلی بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 56 پست
اروپایی ها خیلی کم دانشگاه میرن بصورت آکادمیک درس بخونن ولی من بیشتر میبینم از گروه مدیریت ها و چیزه ...

دقیقا برعکس ایران که همه دوست دارن حقوق ثابت و وابسته به خزانه دولت داشته باشن 

حال ما خوب است اما تو باور نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ازچی تجربه بگیرم؟

از اینکه صرفا به درس خوندن تنها تکیه نکنی و همیشه پلن دومی واسه کسب درآمد به جز تحصیل داشته باشی و اینکه اگه میخوای از طریق درس خوندن درآمد پیدا کنی سمت رشته هایی که شغل تصمینی ندارن نری

حال ما خوب است اما تو باور نکن
دقیقا برعکس ایران که همه دوست دارن حقوق ثابت و وابسته به خزانه دولت داشته باشن 

توی کشورهای صنعتی خب بچه ها سریع یک مهارت یاد میگیرن و جذب بازار کار میشن تورم و مسائل اقتصادی و همینطور قوانین کار از ثبات بیشتری برخورداره ؛ ولی توی ایران خب متاسفانه اگر حقوق بگیر دولت نباشی و وضع خوبی نداشته باشی ممکنه حتی بعضی ماه ها لنگ بمونی 

از اینکه صرفا به درس خوندن تنها تکیه نکنی و همیشه پلن دومی واسه کسب درآمد به جز تحصیل داشته باشی و ا ...

برامن فقط درس خانوادم پولدارن برای اسمش درس میخونم نه پول

کاش یکی اینا رو ب شوهر بیشعور من حالی کنه از کله صبح رفته رو مخ من تو بچه هامو برداشتی بردی کشور غریب مگ ایران چشه همه دارن درس میخونن

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

یعنی بعد این همه درس خوندن به این شعر ایمان اوردم:

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز 

صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!

کاش یکی اینا رو ب شوهر بیشعور من حالی کنه از کله صبح رفته رو مخ من تو بچه هامو برداشتی بردی کشور غری ...

خارج همه چی ثابته خوبیش اینه تورم کمه تا چندسال اینده زندگی اونجا خیلی بهتر از اینحا میشه