قبلا باز میگفتی طرف درس بخونه قبول میشه و بعد بیست سی سال ی دکتر خوب میتونه بشه ولی الان با درس خوندن خیلی زیادم نمیشه شد اگه هم بشی اینقدر برای جوونا سخته جا افتادن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم توی اروپا چه رشته های دانشگاهی بیشتر متقاضی دارن؟
سلام گلم
والا بستگی به کشورش داره ؛ رشته های مدیریتی خیلی خوبن برای خودشون چون کم پیش میاد مهاجر ها توی سالهای ابتدایی پوزیشن کاری خوب پیدا کنن پس بنظر من رشته های فنی و پرستاری از همه بهترن برای مهاجرت
چون داره کشور خودشو تخریب میکنه الان من نسبت به درس سردشدن چیکارکنم
عزیزم معلومه سنت کمه که سریع تحت تاثیر حرف بقیه قرار میگیری اگه به نظر خودت واسه موفقیت راهی جز درس خوندن نداری باید چشم و گوشتو روی حرف بقیه ببندی و فقط توی مسیرت حرکت کنی
تودرس بخون خیلیم خوبه دخترخالم بارتبه ۲۰هزار کنکور معلم شد
من که ۲۵سالمه عزیزم من حسابم جداست ولی زحمات پدرم ایندمو تضمین کرد من برای بقیه میگم همین حقوق معلمی هرسال داره نسبت به تورم کمتر و کمتر میشه تازه خیلی سختم هست همین معلم شدن من کلا برای همه نگرانم
ممنونم نه واسه مهاجرت نمیگم منظورم این بود خود اروپاییا معمولا تو چه رشته هایی تحصیل میکنن
اروپایی ها خیلی کم دانشگاه میرن بصورت آکادمیک درس بخونن ولی من بیشتر میبینم از گروه مدیریت ها و چیزهایی که نزدیک کسب و کار و کارافرینی و اینجور چیزاست خیلی علاقه دارن
از این دل شکستنا در ادامه زیاد هست ولی خب بعضیا شاید لحن گفتاریشون خوب نباشه ولی حرفاشون از روی تجربه هاییه که به دست آوردن باید باهوش باشی از این تجربه ها استفاده کنی نه اینکه ناامید و دلسرد بشی