2777
2789
عنوان

بنظرمن درس خوندن تو ایران خیلی بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 56 پست
دقیقا 👌🏻 حالا نه که فکر کنید داخل ایران توی خارج از ایران هم همینجوری شده البته اونا زیاد دانشگاه ...

سلام عزیزم توی اروپا چه رشته های دانشگاهی بیشتر متقاضی دارن؟

حال ما خوب است اما تو باور نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون داره کشور خودشو تخریب میکنه الان من نسبت به درس سردشدن چیکارکنم

من کشور خودمو دوس دارم ولی با درس هیچی نمیشه ادم تا چندسال دیگه همین ارزش پول هم میاد پایین تر من نگران اینم بیشتر

سلام عزیزم توی اروپا چه رشته های دانشگاهی بیشتر متقاضی دارن؟

سلام گلم 

والا بستگی به کشورش داره ؛ رشته های مدیریتی خیلی خوبن  برای خودشون چون کم پیش میاد مهاجر ها توی سال‌های ابتدایی پوزیشن کاری خوب پیدا کنن پس بنظر من رشته های فنی و پرستاری از همه بهترن برای مهاجرت 

بیخی باو

هرکی یه نظری داره به نظرات هم احترام بزارید و اینکه تو باید انقدر ثبات شخصیتی داشته باشی ک این چیزا دلسردت نکنه

کاربر savagequeen سابق هستم:))            قبلا ملکه ی وحشی بودم و الان دختر شرور ام🗿                                                                 اره دیگه، خلاصه مراقب حرف زدنت باش          به همه ی کراشام قول رسیدن دادام :))       BLINK💖                                                         اگه بلینک یا آرمی هستی درخواست دوستی بده که باهم چت کنیم و دوست بشیمم💗
من کشور خودمو دوس دارم ولی با درس هیچی نمیشه ادم تا چندسال دیگه همین ارزش پول هم میاد پایین تر من نگ ...

تودرس بخون خیلیم خوبه دخترخالم بارتبه ۲۰هزار کنکور معلم شد

عزیزم معلومه سنت کمه که سریع تحت تاثیر حرف بقیه قرار میگیری اگه به نظر خودت واسه موفقیت راهی جز درس خوندن نداری باید چشم و گوشتو روی حرف بقیه ببندی و فقط توی مسیرت حرکت کنی 

سلام گلم  والا بستگی به کشورش داره ؛ رشته های مدیریتی خیلی خوبن  برای خودشون چون کم پیش م ...

ممنونم نه واسه مهاجرت نمیگم منظورم این بود خود اروپاییا معمولا تو چه رشته هایی تحصیل میکنن 

تودرس بخون خیلیم خوبه دخترخالم بارتبه ۲۰هزار کنکور معلم شد

من که ۲۵سالمه عزیزم من حسابم جداست ولی زحمات پدرم  ایندمو تضمین کرد من برای بقیه میگم همین حقوق معلمی هرسال داره نسبت به تورم کمتر و کمتر میشه تازه خیلی سختم هست همین معلم شدن من کلا برای همه نگرانم

ممنونم نه واسه مهاجرت نمیگم منظورم این بود خود اروپاییا معمولا تو چه رشته هایی تحصیل میکنن 

اروپایی ها خیلی کم دانشگاه میرن بصورت آکادمیک درس بخونن ولی من بیشتر میبینم از گروه مدیریت ها و چیزهایی که نزدیک  کسب و کار و کارافرینی و  اینجور‌ چیزاست خیلی علاقه دارن 

ممنون ولی خب دلم شکست

از این دل شکستنا در ادامه زیاد هست ولی خب بعضیا شاید لحن گفتاریشون خوب نباشه ولی حرفاشون از روی تجربه هاییه که به دست آوردن باید باهوش باشی از این تجربه ها استفاده کنی نه اینکه ناامید و دلسرد بشی