اینهمه قرص و آمپول اینهمه دارو و بدو بدو اینهمه پول خرج کردن آخرش یه جنین برام تشکیل شده خیلی ناراحتم گفت یه جنین با کیفیت خیلی خوب داری حالا این یدونه بگیره نگیره 😭😭
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نهها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نهها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆
عزیزم به امید خدا همین یه جنین برات نی نی میشه دلت بزرگ کن استرس نداشته باش
ایشالله با خبرای خوب بیای
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
خب طرف میومد ده تا جنین داشت دوتا دوتا انتقال میدن من کلن یدونه دارم اگه نگیره چکار کنم من اصلن تجربه هم ندارم نگرانم
من ۳ بار اصلا جنین برام تشکیل نشد ولی ادامه دادم و الان بچه دارم صبور باش
هردفعه تخمککشی کردی؟
خب طرف میومد ده تا جنین داشت دوتا دوتا انتقال میدن من کلن یدونه دارم اگه نگیره چکار کنم من اصلن تجرب ...
الهی. برات دعا میکنم انشالله که بگیره
عزیزم به امید خدا همین یه جنین برات نی نی میشه دلت بزرگ کن استرس نداشته باش ایشالله با خبرای ...
امروز تا بهم گفتن وااا رفتم نشستم رو زمین و فقط گریه کردم به خدا گلایه کردم که منو فراموش کرده حداقل کاش میشد دوتا ولی همش یدونست
امروز تا بهم گفتن وااا رفتم نشستم رو زمین و فقط گریه کردم به خدا گلایه کردم که منو فراموش کرده حداقل ...
عزیزم ناشکری نکن چرا گریهههههه
باید خدا رو شکر کنی برای همین یکی یدونه
من که دلم روشنه ایشالله میشه
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......