2777
2789
عنوان

خونریزی بعد عمل بینی😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 15038 بازدید | 25 پست
عزیزم سلام  شما عمل کردی میشه بگی چطور بود عملت

سلام.بله عمل کردم.نزدیک ۳ ماه هست.مشکلی ندارم خداروشکر .راضیم از عملم.فقط پره های دماغمو دکتر جمع نکرده.ولی منم سعی میکنم زیاد حساس نباشم چون کاری نمیشه کرد دیگه.وای از مدل بینیم خیلی راضیم.البته هنوز کلی ورم داره

یاشاسین آذربایجان💓✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترم تامپون نزاشته بود خیلی راحت بودم.فقط هفته اول یکم سحت بود واسم نمیتونستم زیاد راحت بخوابم.ولی ...

خب خدارو شکر 

مبارکت باشه ،چند ساعت بیهوش بودی ؟؟؟

و اینکه وقتی بهوش اومدی سخت بود نفس کشیدن با دهن 

و بالا نیاوردی ؟؟؟؟

وااای خدا انقد استرس دارم فردا صبح عمل دارم 

خب خدارو شکر  مبارکت باشه ،چند ساعت بیهوش بودی ؟؟؟ و اینکه وقتی بهوش اومدی سخت بود نفس کشیدن ...

ساعت ۱۱ رفتم اتاق عمل ساعت ۳ یا ۴ بود که اومدم تو اتاق .ولی قبلش هیچی یادم نیست.خوابه خواب بودم.تپ اتاق اروم بیدار شدم و اصلا تهوع یا خونریزی و هیچی نداشتم.فقط پانسمان دماغم سنگینی میکرد و خیلی خوابم میومد میزاشتن فقط میخوابیدم‌🤦😂 بعدش دو ساعت بعدش مرخص شدم و مشکلی نداشتم.

اصلا نترس فقط برای اینکه بالانیاری از شب ساعت ۸ به بعد هیچی نخور معدت خالی باشه بالا نمیاری

یاشاسین آذربایجان💓✌

خب خدارو شکر  مبارکت باشه ،چند ساعت بیهوش بودی ؟؟؟ و اینکه وقتی بهوش اومدی سخت بود نفس کشیدن ...

هیچی نیست اصلا به خودت استرس نده فقط بالش یو شکل حتما بخر .خیلی بدردت میخوره.

یاشاسین آذربایجان💓✌

ساعت ۱۱ رفتم اتاق عمل ساعت ۳ یا ۴ بود که اومدم تو اتاق .ولی قبلش هیچی یادم نیست.خوابه خواب بودم.تپ ا ...

الان بهم زنگ زد گفتش شش صبح صبحانه بخور واسه دوازده کلینیک باش 

همینجور استرسم داره زیادتر میشه نگاه بچه هام میکنم اشک تو چشام جمع میشه 🤦🤦🤦🤦

درد بعدش اصلا مهم نیست فقط بهوش بیام 🥺

مرسی گلم از توضیحاتت

الان بهم زنگ زد گفتش شش صبح صبحانه بخور واسه دوازده کلینیک باش  همینجور استرسم داره زیادتر میش ...

نترس عزیزم اونجا متخصص بیهوشی بالاسرته با خیال راحت بخواب.خیلی حس خوبیه.

پیشاپیش دماغ نو مبارک🥰🌹

نمیدونم ولی به نظره من چیزی نخور

یاشاسین آذربایجان💓✌

من ۷ روز پیش دماغمو عمل کردم، دیروز صبح تو خواب حواسم نبود که عمل کردم، دماغم خارش‌گرفت، محکم با پشت دست تمیزش کردم به یاد گذشته

وای خیلی دردم اومد

بعد از ۲ ساعت که از جا بلند شدم، یهو شروع کرد به خونریزی. تو عمرم همچین خونریزی وحشتناکی ندیده بودم. از توی حلقم لخته های گنده اندازه فندق یا گردو در میومد

از سوراخ دماغمم که جریان داشت

از ساعت ۱۱ صبح تا ۶ بعد از ظهر تو اورژانس هی تحمل کردم قطع بشه که نشد، دیگه داشتم بیهوش میشدم.

خلاصه بردنم اتاق عمل و با بیهوشی، رگ پاره رو سوزوندن.

خیلی ناراحتم، چون دماغم هنوز بخیه داشت بیچاره، معلوم نیست چقدر بهش فشار اومده. تازه بعد از اینهمه زحمت و مشکل تنفسی، فردا میخاستم آتل داخلی رو در بیارم، که نه تنها در نیاوردم، بلکه توش دوباره تامپون خیلی بزرگ گذاشتن.

😔😔😔😔😔

من ۷ روز پیش دماغمو عمل کردم، دیروز صبح تو خواب حواسم نبود که عمل کردم، دماغم خارش‌گرفت، محکم با ...

تامپون بزرگ باعث کج و بد فرمی بینیت نشد؟چند روز تامپون داشتی؟منم همین مشکل دارم الان میشه لطفا بهم بگی