2777
2789

میدونم باید ۶۵۰۰ به بالا حتما باشه ( البته چون الان خیلی خواهان داره فرهنگیان باید فک کنم خیلی بالاتر این عدد باشه چون هرکی نداری بیشتر باشه شانسش بیشتره) سهمیه کلا روی تراز اثری نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم باید ۶۵۰۰ به بالا حتما باشه ( البته چون الان خیلی خواهان داره فرهنگیان باید فک کنم خیلی بالات ...

هیچ تاثیری نداره؟

دختردایی آسمانی شدنت زود بود😭🖤
هیچ تاثیری نداره؟

روی تراز که هیچ تاثیری نداره ، ولی خب اگه یکی دیگه باشه با تراز مشابه شما چون شما ۵ درصد دارین احتمالا وضعیت بهتری نسبت به اون دارین( ولی کلا ۵ درصد زیاد سهمیه قابل توجهی نیس مثل ۲۵ درصد اینا ولی بهتر از هیچه)

روی تراز که هیچ تاثیری نداره ، ولی خب اگه یکی دیگه باشه با تراز مشابه شما چون شما ۵ درصد دارین احتما ...

۲۵ درصد خیلی خوبه ولی من ندارم شاید تا دو سال دیگه درست شه ولی برای من دیگه کاربردی نداره

دختردایی آسمانی شدنت زود بود😭🖤