2777
2789

دیدید کسی به خاطر گناهی که در حقتون کرده 

یا دروغ هایی که پشتتون گفته و شما رو تو شرایط خیلی بدی قرار داده مجازات شده باشه؟

چرا من ندیدم ؟ چرا حس میکنم خدا واسه بعضی ها داره پارتی بازی میکنه؟

درسته صبر خدا زیاده اما گناه بنده اش که ما باشیم چیه که فقط میخوایم تو این دنیا عدالت رو ببینیم🥲🥲🥲

من یه نفر رو به خاطر دروغ هایی که پشم گفته به هیچ وجه نمیبخشم چون من و زندگیم رو تو شرایط بدی قرار داده و سناریو رو جوری چیده که همه چیز واقعی باشه ...

خواهش میکنم بیاد بگید که دیدید این آدما عذاب دردناکی رو تو همین دنیا کشیدن!

نه ،اعتقاد ندارم اصلا 

𝘛𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯'𝘴 𝘨𝘭𝘰𝘳𝘺, 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘥𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘵'𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦.  1920-1940 (𝘈𝘥𝘰𝘭𝘧 𝘏𝘪𝘵𝘭𝘦𝘳) ࿕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست که مجازاتش رو شما هم ببینی خودش عذابشو میکشه اتفاقا یادشم میاد یه بار با زندگی یکی یه کاری کرده……

مطمن باش هرکی هر رفتاری بکنه یه روز نتیجه ش رو خودش میبینه خوب یا بد…..

نه.اگه انقد مشتاقی خودت انتقام بگیر

میدونی اونقدر ادم مسمویه که نزدیکی بهش حال منم بد میکنه 

حرفایی که من بهش گفتم اگه با ابرو بود باید سرش رو میزاشت زمین و میمرد

فقط یک نفر رو توی زندگیم هرگز نبخشیدم. حالا ده ساله بچه دار نمیشه . چند بار عمل کرده فایده نداشته. 

راستش اصلا براش ناراحت نیستم که هیچ خوشحالم هستم.  

ولی فکر نمیکنم کارما باشه . 

چون اینهمه آدم خوب و مهربون و بی گناه وجود دارن که بچه دار نمیشن. 

قرار نیست که مجازاتش رو شما هم ببینی خودش عذابشو میکشه اتفاقا یادشم میاد یه بار با زندگی یکی یه ...

اره افرین 

این ادم اونقدر ذهنش روان پریشه که خودش براش عذابه! همین عذاب هم اینو به این درد انداخته که پشت من چرت و پرت بگه 

اما شاید دور نباشه روزی که واسه دلشکستگی الان من هم مسیبت جدیدی ببینه

فقط ی بار تو عمرم کتک خوردم اونم از کسی ک اصلا در جایگاهی نبود. اینقدر این موضوع ناراحتم کرد و حس بدی داشتم حاضر بودم بمیرم. فک کنم ی سال تمام از ذهنم پاک نشد روز و شب . اصلا انگار ی شوک خیلی بد بود برام. خیلی نفرینش کردم حدودا ی سال مداوم و بعدها خدا جوابشو داد.... کاش زندگی اینجور نبود کاش ادما همو اذیت نمیکردن با هارمونی کنار هم زندگی میکردن

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!