2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونه بنویسه؟؟

492 بازدید | 47 پست

سلام پسرم ۶ سال و نیمشه مهر قراره بره مدرسه ،پارسال بخاطر کرونا انلاین ثبت نامش کردم خودم تو خونه باهاش کار کردم ،خیلی تنبله اصلا نمیتونه خوب بنویسه ،الان یه چند جلسه اس که داره میره کلاس های امادگی که مدرسشون گذاشتن ولی فرقی به حالش نکرده هرچقدر تو خونه خودم باهاش کار میکنم انگار نه انگار اصلا حرف تو کلش نمیره ،انگار دریچه های مغزش بسته اس هرچقدر توضیح میدم نمیگیره ،چیکار کنم بچه های شما هم اینجوری بود ؟،

پسرام همه دنیای منن 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجام نده...بذارمعلم دعواش کنه میفهمه

معلمش سخت گیر نیس ،زیاد باهاش کار نمیکنه سرخط میده میگه ببرین مامانهاتون باهاتون کار کنن ،چیکار کنم دیگه کلافه شدم همش کارم شده گریه 

پسرام همه دنیای منن 😍😍

سخت نگیر، هیچ بچه سالمی نبوده که مدرسه بره و نتونه بنویسه. بالاخره یادمیگیره. ینی هرجوری هست معلم بهش یاد میده. شما خودت و نگران نکن از الان

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

معلمش سخت گیر نیس ،زیاد باهاش کار نمیکنه سرخط میده میگه ببرین مامانهاتون باهاتون کار کنن ،چیکار کنم ...

اره ..چون راحت طلبن...وظیفه معلمه یادبده...شماتمرین کنین

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
سخت نگیر، هیچ بچه سالمی نبوده که مدرسه بره و نتونه بنویسه. بالاخره یادمیگیره. ینی هرجوری هست معلم به ...

یادنمیگیره ساعتها میشینم یدونه لوحه رو براش توصیح میدم که از کجا باید بنویسه چجوری بنویسه اصلا نمیتونه ،همش میترسم که تو مدرسه مسخره خاص و عام بشه 😭😭😭😭

پسرام همه دنیای منن 😍😍
معلمش سخت گیر نیس ،زیاد باهاش کار نمیکنه سرخط میده میگه ببرین مامانهاتون باهاتون کار کنن ،چیکار کنم ...

معلماهم از بعداز کرونا خودشون و راحت کردن. خیلی تنبل شدن، همه چی رو میگن مادرا کارکنن.  البته بلانسبت بعضی از معلمهای محترم و سختکوش( نریزن سرم😁)

ضمنا به مدیر مدرسه یا آموزشگاه، گزارش بده کم کاری معلمش و. بگو من اگه میخواستم خودم باهاش کار کنم چه کاری بود بفرستمش اینجا

یادنمیگیره ساعتها میشینم یدونه لوحه رو براش توصیح میدم که از کجا باید بنویسه چجوری بنویسه اصلا نمیتو ...

نه گلم، ممکنه باشما لج کرده باشه. بره مدرسه؛ دودفعه معلم دعواش کنه یادمیگیره. خودتون و بخاطر این چیزا پیر نکنید بابا. درست میشه

معلم هام زرنگن بارو میندازن رو دوش مامانای بیچاره باز ازاینور میگن حقوقمون کمه البته معلم با وجدانو خوبم هست 

کاربری هفتم🤪هیچوقت وقت واعصابتونو با بحث کردن آدم مغز زنگ زده هدر ندید👍
اره ..چون راحت طلبن...وظیفه معلمه یادبده...شماتمرین کنین

معلم در حد یکی دوتا سطر باهاش کار میکنه وقتی میبینه یاد نمیگیره ول میکنه ،بچه خودش که نیس نگرانش باشه ،متاسفانه پسرم خیلی بازیگوشه اصلا حرف گوش نمیکنه لجبازه ، خیلی هم دست وپا چولوفتیه، اصلا براش مهم نیس که تو مدرسه معلم دعواش بکنه یا بچه ها مسخره اش بکنن ،اگه بخندن براش اونم قاطی بقیه میخنده

پسرام همه دنیای منن 😍😍
معلماهم از بعداز کرونا خودشون و راحت کردن. خیلی تنبل شدن، همه چی رو میگن مادرا کارکنن.  البته ب ...

اینهمه هم تازه پول شهریه میگیرن

کاربری هفتم🤪هیچوقت وقت واعصابتونو با بحث کردن آدم مغز زنگ زده هدر ندید👍
نه گلم، ممکنه باشما لج کرده باشه. بره مدرسه؛ دودفعه معلم دعواش کنه یادمیگیره. خودتون و بخاطر این چیز ...

خیلی کلافه ام اندازه یه پیر زن ۷۰ ساله روحیه ندارم همش کارم شده گریه

پسرام همه دنیای منن 😍😍