2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونه بنویسه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 47 پست

استارتر به امید معلم نباش   منم فکر می کردم بالاخره یاد می گیره  ولی دو ماه مونده به پایان سال تحصیلی مدیر صدام زد و گفت خانم بچه ات تکرار پایه می شه!  گفتم یعنی چی؟  گفت سال بعد هم باید دوباره بیاد کلاس اول! 

نه خوندن بلد بود و نه نوشتن!  یعنی پوستم کنده شد تا تونستم تو دو ماه خوندن و نوشتن خودم یادش بدم! 

نه به امید مدرسه باش و نه به امید کلاس تقویتی و نه به امید کمک پدرش!   که پدرش هم هیچ کاری نمی کرد غیر از داد کشیدن سر بچه! 

دیگه خودت به هر روشی که بلدی سعی کن یادش بدی!  چون هیچ کسی براش مهم نیست اگه بچه ات تکرار پایه بشه  حتی خود بچه ات!!!!!!

یا ارحم الراحمین
امیدی ندارم این بچه بتونه بنویسه 

فقط مواظب باش فكر نكنه نميتونه دختر كوچولوم طوري شده بود كه ميترسيد  وقشنگ تو صورتش ترس مشخص بود مداد دست نميگرفت حالا با ناز و نوازش ميارمش تو راه هرچند خيلي سخته منم متاسفانه زود قاطي ميكنم دختر بزرگم اصلا نفهميدم چه طور كلاس اول را گذروند از بس كه ماشاالله خودكار بود واسه درس و مشقش اين يكي امسال ميره اول فكر كنم قراره پيرم كنه  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلمش سخت گیر نیس ،زیاد باهاش کار نمیکنه سرخط میده میگه ببرین مامانهاتون باهاتون کار کنن ،چیکار کنم ...

وای بچه کلاس اولی اگع تا روانی نشی یاد نمیگیرن برادرزاده من یه مشق اگه بخواد بنویسه ساعت مثلا یک ظهر شروع کنه شش عصر تموم میکنه وسط مشق پونصد بار میره دسشویی الکی بعد میگه دلم درد میکنه نبات داغ میدیم بعد میگه گشنمه یه جمله مینویسه نیم ساعت حرف میزنه دق مید۶ 

معلم در حد یکی دوتا سطر باهاش کار میکنه وقتی میبینه یاد نمیگیره ول میکنه ،بچه خودش که نیس نگرانش باش ...

بازي هاي تمركزي را باهاش كار كن بچه هاي شيطون تمركز ندارن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
معلم در حد یکی دوتا سطر باهاش کار میکنه وقتی میبینه یاد نمیگیره ول میکنه ،بچه خودش که نیس نگرانش باش ...

اووف..این بچه هافقط اذیتن...پسرمن سه سالشه...ازپوشک گرفتم دیوونم کرده والا

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
خیلی کلافه ام اندازه یه پیر زن ۷۰ ساله روحیه ندارم همش کارم شده گریه

گریه نکن    براش تخته وایت برد بخر  وسایل کمک آموزشی بخر  حروف براش بچسبون به یخچال   هر کاری که از دستت برمیاد انجام بده! 

واقعا دیگه مثل قدیم نیست که بچه ها مستقل بودند و خودشون درسشون می خوندند!   الان همه وظایف می‌اندازند گردن مادر!   بچه ها هم که تنبل شدند اصلا براشون مهم نیست خوندن و نوشتن یاد بگیرند!

فقط فکرشون کارتون دیدن و بازی های گوشی  هست!  

یا ارحم الراحمین
استارتر به امید معلم نباش   منم فکر می کردم بالاخره یاد می گیره  ولی دو ماه مونده به پایان ...

دقیقا مثل وضعیت من هیچکسی به جز من نیس که باهاش کار کنه به پدرش هم که میگم میاد داد میزنه سرش کتکش میزنه بچه بیشتر فراری میشه

پسرام همه دنیای منن 😍😍

بچه من انجام نمی داد وقتی معلم هم دعواش می کرد از مدرسه زَده می شد و مدرسه نمی رفت!  با هزار زحمت راضیش می کردیم مدرسه بره! 

اصلا انگار بچه ها هیچ حس مسولیتی ندارند! 

یا ارحم الراحمین
فقط مواظب باش فكر نكنه نميتونه دختر كوچولوم طوري شده بود كه ميترسيد  وقشنگ تو صورتش ترس مشخص بو ...

اره فک کنم باور کرده که نمیتونه و همش فرار میکنه از درس خدا لعنتم کنه چون عصبی میشم و سرش داد میزنم و کتکش میزنم وقتی نمیتونه😭😭😭

پسرام همه دنیای منن 😍😍
فقط مواظب باش فكر نكنه نميتونه دختر كوچولوم طوري شده بود كه ميترسيد  وقشنگ تو صورتش ترس مشخص بو ...

وای کارت در اومده دلم برات سوخت چون دیدم برادرزاده ام چجوری پوست همه ی ما رو کند تا یاد بگیره

خیلی کلافه ام اندازه یه پیر زن ۷۰ ساله روحیه ندارم همش کارم شده گریه

ای بابا، چقدر حساسی. ممکنه بچتم فهمیده باشه حساسیتت و رو این قضیه؛ بیشتر میخواد جلب توجه کنه. خودت و بیتفاوت نشون بده. میره مدرسه درست میشه. شرط میبندم از اون مادرایی هستی که تو مقاطع بالاترش همش بخاطر نمره هاش میخوای حرص و جوش بخوری

ول کن بابا، حالا تو ایران مگه چقدر به تحصیلکرده ها اهمیت میدن؟ بزرگ میشه راهش و پیدا میکنه، میره دنبال علاقه هاش، قطعا موفق ترهم میشه. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

دقیقا مثل وضعیت من هیچکسی به جز من نیس که باهاش کار کنه به پدرش هم که میگم میاد داد میزنه سرش کتکش م ...

برو یکم براش وسایل کمک آموزشی بگیر   یکم هزینه کن در عوض اعصابت راحت تر هست!  آخر سال هم نمی خواد هزینه معلم خصوصی بدی!   باورت می شه آخر سال خیلی از مادرها برای بچه اشون معلم خصوصی گرفته بودند چون بچه هنوز خوندن و نوشتن یاد نگرفته بود! 

یا ارحم الراحمین
بچه من انجام نمی داد وقتی معلم هم دعواش می کرد از مدرسه زَده می شد و مدرسه نمی رفت!  با هزار زح ...

شما برای نوشتنش چیکارا کردین ؟‌دست ورزی پسرم خیلی ضعیفه

پسرام همه دنیای منن 😍😍