2777
2789

سلام میخواستم بدونم موقع استراحت یا زیارت کالسکه یا ویلچر و کجا باید گذاشت که امنیت داشته باشه

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

فقط کنار خودت وجلو چشمت باید باشه

ببخشید شمابابچه میخواید برید

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   

منم دارم چن روز دیگ میرم لایکم کن

یک عدد دختر موبلندِ عاشق...عاشق انواع پاستیل....من ب حقوق حیوانات احترام میزارمو با یه سریاتون بحث نمیکنم😎🐛 یه آرایشگر و میکاپ ارتیست خفن عستم...متولد اخرای هشتادم☘سوالاتی مربوط ب ارایش مدله مو و حتی قیمتاشون داشتید در خدمتم و در این تاپیکا منو تگ کنین ک راهنمایی کنم!مخالف حظور اقایون عزیز توی سایت!!!! درخواست دوستی قبوللل نمیکنمممممممم زور نننزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوماتون بابرگه گذرموقت میخواید برید؟

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   
فقط کنار خودت وجلو چشمت باید باشه ببخشید شمابابچه میخواید برید

موقع خواب یا زیارت که نمیشه جلو چشممون باشه، بله بچم دوسال و نیمه 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
کدوماتون بابرگه گذرموقت میخواید برید؟

ما پاسپورت داریم نمیدونم برگه گذر موقت چیه 

ما با پاسپورت میریم ولی پاسپورت خواهرم هنوز نرسیده دیگه مجبوره با برگه گذر موقت بیاد

اولین بارتونه؟

نه ما سه سال پیش هم رفتیم حالا بار دوممونه

قبول باشه، اونجا کالسکه یا ویلچر رو تو موکب ها کجا میزارن شما اطلاعاتی دارین؟