خانما من هم معده درد دارم که ب تهوع تبدیل میشه هم همش گرسنم دیگ خسته شدم همششششش غذا میخوام از طرفیم میترسم از اضافه وزن زیاد چیزای مقوی هم میخورم که قشنگ نگهم داره اما دوباره ۵ دقیقه دیگ ضعف میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بسلامتی انشاءالله همتون نی نی هاتون بغل بگیرید من دارم میرم یازده هفته پنجشنبه ازمایش خون وادر ...
نه عزیزجان نگران نباش همه چی خوبه شاید اشتباهی آزمایشگاهی برای خودشون بوده اینجوری گفتن که شما برید نقص کارشون پیدا نشه توکلت ب خدای مهربون که خودش محافظ کوچولوهامون هست
میشه تاریخ آخرین پریودتون رو بگید و اینکه کی متوجه شدید باردارید و عدد بتاتون چند بود؟؟ ببخشید سوال ...
عزیزم برنامه مادر شو رو نصب کن اخرین پریودیتو وارد کن دقیق بهت میگه تو روزو هفته چندمی و اطلاعات مناسب اون هفته رو هم بهت میده.من اهرین بار ۲۷تیر پریود شدم