2777
2789
عنوان

خانمای باردار

180 بازدید | 31 پست

خانما من هم معده درد دارم که ب تهوع تبدیل میشه هم همش گرسنم دیگ خسته شدم همششششش غذا میخوام از طرفیم میترسم از اضافه وزن زیاد چیزای مقوی هم میخورم که قشنگ نگهم داره اما دوباره ۵ دقیقه دیگ ضعف میکنم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی انشاءالله  همتون نی نی هاتون بغل بگیرید من دارم میرم یازده هفته پنجشنبه ازمایش خون وادرار دادم الان ازمایشگاه پیام داده دوباره ناشتا بیا بعضی  ازمایشات تکرار کن دوسه ساعته حالم خراب شده نگرانم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
منم هفته هفتم مثل توام عزیزم این هفته بند ناف جنین تشکل میشه وشروع ب تغذیه میکنه اصلا نگران نباش و غ ...

میشه تاریخ آخرین پریودتون رو بگید و اینکه کی متوجه شدید باردارید و عدد بتاتون چند بود؟؟

ببخشید سوالم زیاد شد..

درسته حرف شما اما واقعا از ابن همه ضعف کردن کلافه شدم

بسلامتی انشاءالله  همتون نی نی هاتون بغل بگیرید من دارم میرم یازده هفته پنجشنبه ازمایش خون وادر ...

نه عزیزجان نگران نباش همه چی خوبه شاید اشتباهی آزمایشگاهی برای خودشون بوده اینجوری گفتن که شما برید نقص کارشون پیدا نشه توکلت ب خدای مهربون که خودش محافظ کوچولوهامون هست

میشه تاریخ آخرین پریودتون رو بگید و اینکه کی متوجه شدید باردارید و عدد بتاتون چند بود؟؟ ببخشید سوال ...

عزیزم برنامه مادر شو رو نصب کن اخرین پریودیتو وارد کن دقیق بهت میگه تو روزو هفته چندمی و اطلاعات مناسب اون هفته رو هم بهت میده.من اهرین بار ۲۷تیر پریود شدم

خوشبحالت بخور  من از بس ویار معده درد دارم هیچی نمیتونم بخورم شدم مثل یک جنازه و همش بیمارستان ...

والا منم خیلیییی معده درد دارم حتی تهوع هم دارم اما نمیتونم نخورم همش ضعف میکنم

ازمایش قندو دوبار میگیرن نگران نباش

اخه من بعد پنج سال  باردار شدم بعد چهل روز فهمیدم باردارم آزمایش قبل بارداری نداده بودم این چکاب دکترم نوشت الان استرس گرفتم نکنه مشکلی باشه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....