2777
2789
عنوان

خانمای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 31 پست
خوشبحالت بخور  من از بس ویار معده درد دارم هیچی نمیتونم بخورم شدم مثل یک جنازه و همش بیمارستان ...

من حالم بهم میخوره غذای گرم نمیتونم بخورم باید بزارم سرد سه بوش بره.از گوست مرغم ک متنفر شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزجان نگران نباش همه چی خوبه شاید اشتباهی آزمایشگاهی برای خودشون بوده اینجوری گفتن که شما برید ...

فداتون بشم توکل بخدا بعد از  پنج سال  باردار شدم اونم تا هفته هفتم بیخبر بودم الان استرس گرفتم واسه م دعا کنید

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
عزیزم برنامه مادر شو رو نصب کن اخرین پریودیتو وارد کن دقیق بهت میگه تو روزو هفته چندمی و اطلاعات منا ...

دارم اما آخرین پریود من ۲۰ تیر بوده بعدم هر ماه مثلا سیکلم ۳۵ روزه بود یعنی ۲۵ باید پریود میشدم که نشدم ۲۹ آزمایش دادم بتام ۷۰۰ بود

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
فداتون بشم توکل بخدا بعد از  پنج سال  باردار شدم اونم تا هفته هفتم بیخبر بودم الان استرس گ ...

استرس نگیر گلم این هدیه الهی بعد ۵ سال اومده مطمئن باش حسابی جاش خوبه و اومده که ب زندگیتون رنگ و بوی خوبی بده

استرس نگیر گلم این هدیه الهی بعد ۵ سال اومده مطمئن باش حسابی جاش خوبه و اومده که ب زندگیتون رنگ و بو ...

ععزیزم  ممنونم خواهر گلم انشاءالله  با همه ی نی نی ها سلامت باشند

ععزیزم  ممنونم خواهر گلم انشاءالله  با همه ی نی نی ها سلامت باشند

الهی آمین...

دعام کنید امروز اگر قسمت باشه صدای قلب کوچولوشو بشنوم 

الهی آمین... دعام کنید امروز اگر قسمت باشه صدای قلب کوچولوشو بشنوم 

عزیزم انشاءالله  به امید خدا الهی درپناه مهر خدا باشه جوجه کوچولوت