2777
2789
عنوان

بیاین کمک مردم انقد گریه کردم

696 بازدید | 21 پست

کنکوریم و کلی خرج کلاس و کتاب و مشاور گذاشتم رو دست خانواده پایه به شدت ضعیف دارم مشکلات محاسباتی افتضاح اتحادها و معادلات جبری و ایناهم بلد نیستم هیچ تستی ک محاسبات سختی داره نمیتونم بزنم 

دیگه هی دیدم نمیتونم بزنم کتابامو شوت کردم نشستم گریه میکنم خیلی حالم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یوتیوب سرچ کن کلی آموزش هس ببین اونارو یاد میگیری عزیزم

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

فیلم آموزشی رایگان از الا دانلود کن ببین 

اول باید پایه درستیت قوی کنی 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

اول اصول رو یاد بگیر مثلا از مباحث ساده تر شروع کن خوب یادشون بگیر بعد برو مباحث سخت تره یهو از اول نرو تست پیچیده بزن

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

رشتت؟

ون از صبح داره گریه میکنم همین الان خواب پاشدم چشتم پف داره هنوز 

واقعا کم اوردم البته نه مشاور دارم نه کلاس ریاضیم به شدت ضعیفه و نمیخام بزنم تو کنکور تا الان فقط جامعه رو تموم کردم همه گتابا موندن نمیدونم چیکار کنم🙂

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

اول اصول رو یاد بگیر مثلا از مباحث ساده تر شروع کن خوب یادشون بگیر بعد برو مباحث سخت تره یهو از اول ...

مرسی از کمکت عزیزم 

اشتباه کردم تاپیک زدم خیلیای چیزایی گفتن حالم خیلی بدتر شد دوباره گریم گرف