2777
2789
عنوان

بیاین کمک مردم انقد گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 21 پست
مرسی از کمکت عزیزم  اشتباه کردم تاپیک زدم خیلیای چیزایی گفتن حالم خیلی بدتر شد دوباره گریم گرف

به حرف بقیه توجه نکن بخوای همیشه به حرف بقیه توجه کنی دیگه نمیتونی زندگی کنی که تو تلاشتو بکن حتما نتیجه میده بعدشم انتظار نداشته باش یهو همه چیزو یاد بگیری کم کم بخون ولی پایه ای بخون 

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی عزیزم؟ 

حق داری ناراحت باشی نا امید باشی

اصلا عجیبه کنکوری باشی و این حس هارو تجربه نکنی 

فکر نکن تنهایی خیلیا شرایط تورو دارن

ببین امسال همه تلاشتو بکن خب؟ اصلا به نتیجه و رتبه و رشته و هیچی فکر نکن

تو میگی نمیتونی تو 10 ماه بخونی تو 22 ماه بخون یعنی کنکور سال بعدش

خب خیلیا میگن امسال که نمیشه وقت نیست ایشالا سال بعد 

خب سال بعدم مثل همین امساله دیگه...برنامه ریزی کن برای کنکور همین امسال تمام تلاشتو بکن

اگه نتیجه داد که خداروشکر

اگه نتیجه نداد تو سال بعد که از صفر شروع نمیکنی!

درسارو خوندی حالا دیگه یه عالمه وقت داری تست بزنی و رفع اشکال کنی

و حتی سال بعدش میتونی به رتبه 3 رقمی فکر کنی

یادته با هم شروع کردیم؟ منم همش درگیر بودم منم مشاور انتخاب کردم که دقیقا عین مشاور خودت مفتخور بود

چقدر بهم استرس داد و دعوام کرد با اینکه خودش هیچ 💩 نبود.

کلاس هم ثبت نام کرده بودی ولی فکر کنم حضوری بود درسته؟ بهت گفتم اگه میتونی تاملند کلاس ثبت نام کن چون برجسته ترین استاد های کنکور اونجا تدریس میکنن

دیگه گفتی میخوای که هرجا برات سوال پیش اومد بپرسی خب همون کلاس ها تاملند هم زمان با تدریس استاد چندتا رتبه برتر تو چت رفع اشکال میکنن. منم ریاضیم ضعیف بود ازش متنفر بودم اما از وقتی با ملاک پور تامند کلاس برداشتم واقعا واقعا شده تنها درسی که با علاقه تست میزنم چون مفهومی فهمیدم ریاضی رو. هنوزم دیر نشده

یه کنکوری بهم گفت وقتی اسفند بشه تازه میفهمی حتی از مهر هم شروع کرده بودی میرسیدی.

اصلا نگران نباش

راه خودتو ادامه بده.و اینو بدون اگه امسال نشه هرچی خوندی سوخت نمیشه...به اندازه یک سال از رقیب های سال آینده جلو میوفتی