2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من و شوهرم  باور کن لیلی مجنون این قرن هستیم

الهی شکر

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

دوست داشتمون اندازه نداره ولی می‌دونم که انقدر همو دوست داریم دعوا میکنیم دیوونه بازی در میاریم لجبازی میکنیم دو تا حرفم بهم میگید آخرش به دوست دارم و عاشقتم ختم میشه و همه چی تموم میشه 

الهی شکرر عزیزم حالا راز موفیتتونو بگین ماهم یاد بگیریم🤭

طرفم باشعور از آب دراومد 

همونقدر که شوهر سابقم بیشعور از آب دراومده بود هر چی حرف میزدی انگار به دیوار میگی 

این از چشمم میخونه. نگفته میفهمه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

ما خیلی سختی کشیدیم برا بهم رسیدن مخصوصا همسرم   بماند چه اتفاقات  افتاد از دوری شهر ها نوع طایفه پست وسایل شرایطمون

ولی اخرش به هم رسیدیم  حتی دیگه مخالفا فهمیدن اون حجم مخالفت  اشتباه بود پشیمون شدن الان همونا خیلی خوشحالن  

دوروز پیش شیشمین سالگرد  ازدواجمون بود  

واین خواستن هر روز بیشتر میشه  

حتی تایم سر کار بودنش هم یا پیام یا ویس  زنگ با اینکه نزدیک خونه هست گاهی هم نیاد خونه بین کار 🤭 دیگه همه میدونن میزان وابستگی  

خداروهزار مرتبه شکر راضی هستیم ان شاءالله زندگی همه در آرامش باشه  بدون تنش وناراحتی 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
طرفم باشعور از آب دراومد  همونقدر که شوهر سابقم بیشعور از آب دراومده بود هر چی حرف میزدی ان ...

خوشبخت بشین 

دقیقا مثل من بوده زندگیتون 

انگار خدا هر چی قبلی بی احساس وبی توجه بیشعور بوده برعکسش ساخته گذاشته سر راهمون 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
2825
2823
2791
2779
2792