2777
2789
عنوان

دخترم سه سالشه ولی هنوز

414 بازدید | 23 پست

حرف نمیزنه حدود ۵۰ کلمه یا بیشتر بلده و هرچی باهاش میخوام کار کنم و بهش میگم کلمات تکرار کنه اصلا انگار نه انگار توجه نمیکنه 

مهد بفرستمش یا گفتار درمانی ؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

گفتار درمان 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعل کار کن باهاش 

توپ بنداز بگو افتاد 

بپر بگو من پریدم 

آب یا غذا بریز بگو ریخخخختم  با شدت بگو 

کلماتی که خ داره باهاش تکرار کن و شوخی کنید بخندید 

هرچی خواس فوری نده بهش بگو دقیق بگه بهت 

گفتار درمانی  ولی پیش بچه های هم سن خودشم باشه خیلی خوبه براش  البته مهد نزار چون کامل ح ...

عه پس اذیت میشه چون من فکر کردم با بچه ها باشه راه میفته 

مثلا امروز از قالیشویی قالی هام اوردن من به یارو سلام دادم دیدم زود دخترمم سلام داد یا بهش گفت ممنون با اینکه من خودم کشتم این یبار بگه سلام 😶

همسایه ما یه پسر داشت. دو سالش که شد  چن تا کمله میگفت حتی اسم دخترمم میگفت. ولی رفت توی سه سال وچهارسال کم کم دیگه حرف نزد اصلا.

اصلا زبونش قفل شد. خیلی پدرومادرش دکتر بردنش  در نهایت تشخیص اوتیسم دادن. الان ۱۰ سالشه و هنوز حرف نمیزنه. اصلا توجه نمیکنه یعنی چشم تو چشم هم نمیشه.

عه پس اذیت میشه چون من فکر کردم با بچه ها باشه راه میفته  مثلا امروز از قالیشویی قالی هام اورد ...

تی ویتون همیشه روشنه؟

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
فعل کار کن باهاش  توپ بنداز بگو افتاد  بپر بگو من پریدم  آب یا غذا بریز بگو ریخخخخ ...

میگم براش فلش کارت بگیرم تمرین کنم چون براش نقاشی میکشم خوشش میاد به مرور میبینی اون کلمه رو یاد گرفته مثل ماه و خورشید و ....

بریز و بخور بریم پاشو افتاد بلده ولی خوب خیلی کم حرف میزنه 

مثلا من به داداشش شیر میدم گاهی میاد میگه آرتین اوخوره (بخوره) 

الان اسم داداشش آرتین میگه ولی اسم خودش آیلین هرچی میگم نمیگه 

شما  حتما ببرش گفتار درمان. نزار صحبت کردنش عقب بیفته. انشالله که سال دیگه بیای بگی دخترم از بس ...

عه گفتار درمان پس بهتره به نظرتون؟

خدا از زبونت بشنوه

عه پس اذیت میشه چون من فکر کردم با بچه ها باشه راه میفته  مثلا امروز از قالیشویی قالی هام اورد ...

پسر من تا ۲ سالگی کلمه میگف کرونام بود هیجا نمیرفتیم 

بعدش زیاد بردم پیش بچه های فامیل با همسناش بازی کرد یهو خودش راه افتاد و ۲ سال و ۸ ماهگی دیگه حرف زد  

توام زیاد ببر جایی ک بچه هستن 

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
میگم براش فلش کارت بگیرم تمرین کنم چون براش نقاشی میکشم خوشش میاد به مرور میبینی اون کلمه رو یاد گرف ...

کلمه  من  میگه؟

مثلن وسایلشو بگه  اشاره کنه توپ منه 

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
تی ویتون همیشه روشنه؟

تقریبا اره ولی فقط شبکه کارتون هست یا تو فلش چندتا برنامه ریختم از اون چندتا کلمه یاد گرفته یا چیزایی که بلده رو تلویزیون میبینه زود میاد میگه مامان ماهی . بستنی . بیسکی(بیسکوییت) و خیلی چیزای دیگه 

بده تلویزیون روشن باشه براش؟