2777
2789
عنوان

کل بدنم نا متقارنه !

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 78 پست
نه چهره اصلی شما اونیه که تو آینه می‌بینی حتی به چشم دیگران زیباتر از آینه هم به نظر میرسی

نه دیگه

آینه باید برعکس نشون بده صورتو

اما برعکس نشون نمیده

و میگم که حتی تو اینه دقت میکنم باز صورتم نا متقارنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا قبل از اینکه خودت بگی کسی بهت گفته صورتت نامتقارن؟

نه

از یکی پرسیدم که بینیم کجه گفت آره

گفتم چرا نگفتی

گفت نمیخواستم اعتماد بنفستو از دست بدی😂

فک کنم نوجوونی، / هیچ کسی به اندازه من نمینشست عیب نداشته و داشته خودشو ردیف کنه و براشون زانوی غم بغل بگیره🤦🏻‍♀️

الان که فکرشو میکنم میبینم خیلی احمق بودم،  از ترس ناقص بودن از تمام دوستام میپرسیدم که ببینم اونام فلان جاشون اینجوریه یا ....

همشون از دم ادای سفیدبرفی و سیندرلا رو در میاوردن میگفتن نه، بعد که سنم بیشتر شد  فهمیدم عادی بوده اون چیزا و بهم دروغ میگفتن

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
من که حس میکنم خیلی حساس شدی زیادی بهش فکر می‌کنی بخاطر همین اذیت میشی

بیشتر برام عجیبه

چون من تمام این مدت متوجهش نشدم در صورتی که خیلی تو چشم دیگران بود

فک کنم نوجوونی، هیچ کسی به اندازه من نمینشست عیب نداشته و داشته خودشو ردیف کنه و براشون زانوی غم بغل ...

آره دقیقا نوجوونم

تو پستای دیگه گفتم، تازه متوجهش شدم

عیب در نمیارم چون واقعا صورتم نا متقارنه بیشترم متعجبم که تمام این مدت متوجهش نشده بودم

از یه جای نامتقارنت عکس بده ببینیم خو

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
آره دقیقا نوجوونم تو پستای دیگه گفتم، تازه متوجهش شدم عیب در نمیارم چون واقعا صورتم نا متقارنه بیش ...

صورت همه نامتقارنه، حالا بعضیا توی عکس یکم مشخص میشه/ با فیل*تر و فتوشاپ و... درستش کن

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤