2777
2789

سلام مامانای عزیز هرکس میتونه کمکم کنه تروخدا. من23سالمه 6ماهه هم باردار هستم. ازصبح یکم بیحالوحوصلم یکمم تبولرز دارم بچمم ازصبح یکی دوبارتکون خورده . خیلی میترسم تواین شهرم غریبم  نمیتونم ازمامانم بپرسم میترسم نگران بشه به نظرتون مشکل بزرگیه یان لازمه برم دکتر؟؟ خیلی ترسیدم. به شوهرمم نگفتم هنوز. 

دردی تو شکمت حس میکنی یا فقط لرز داری؟؟

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

تب و لرز داری به شوهرت نکفتی؟ عزیزم احتمالا کروناس، اگه نمیتونی بری دکتر از برنامه دکتر ساینا پزشک انلاین بگیر

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تب و لرز داری به شوهرت نکفتی؟ عزیزم احتمالا کروناس، اگه نمیتونی بری دکتر از برنامه دکتر ساینا پزشک ا ...

نه عزیزم من اخه جایی نمیرم همش توخونم. تب لرزم چند ساعته خفیف دارم. فقط خیلی, ترسیدم که بچم تکون نمیخوره زیاد. 😔

نمی دونم والا .ما هم گرفتیم اول دخترم گرفت بعد ما... دکتر گفت ویروسیه بین بچه ها شایع هست جدیدا بچه ...

هیچ کسی خونم نیومده اینجاتنهام شوهرم برای کارش اومده اینجاکلا کسیونداریم تواین شهر

اگ یکی دوباره ن تکون خورده ک بله کمه فردا برو دکتر خودت حتما استرس زیاد نگیر برا بچه خوب نیس چیز ...

خیلییی میترسم بخدا. بچه اولمه اصلا نمیدونم بایدچیکارکنم. دوسندارم اتفاقی بیفته 😔ازصبح خیلی کم تکون خوردنشوحس کردم. کاری که گفتید هم میکنم ممنونم

بد به دلت راه نده ممکنه سرماخوردگی جزیی باشه 

همه چیز به بچه و بارداری ربط نده .یه استامینوفن ۵۰۰ خالی بخور کدیین نباشه بخواب انشاالله صبح سالم و سرحال بیدار شی

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
شاید. هم ویروس نیست و به بارداریت مربوطه .عفونت  واژینال یا ادراری نداری؟؟

نه ندارم عزیزم. خودم فکرمیکنم سرما خورده باشم چون خیلی بستنی میخورم. 😑

ممکنه سرماخوردگی باشه؟ بنظرتون مشکلی پیش نمیاد

بد به دلت راه نده ممکنه سرماخوردگی جزیی باشه  همه چیز به بچه و بارداری ربط نده .یه استامینوفن ...

منم فکرمیکنم سرماخوردم گلم. استامینوفن خوردم همین نیم ساعت پیش. بیشترهم ترسیدم رنگوروم پریده