2777
2789
عنوان

دوران عقد بهترع یا بعد عروسی

190 بازدید | 2 پست

سلام دوستای قشنگم من سارام و آذر ۱۴۰۰ عقد کردم ۱۹ سالمه همسرم ۲۷ سالشه و گلخانه داره تازه دو هفته است که افتتاح کرده خداردشکر برای عقدمون تونستیم و تیبا ۲ خریدیم با اینمه همسرم اون زمان بیکار بدد 

مشکل من اینع که دوران عقد خیلی سخت و بدی دارم من امسال کنکور داشتم و بع هنین دلیل خانوادم خیلی برای بیرون رفتن ما یا اینکه برم خونشون یا اون بیاد سخت میگرفتن 

وقای هم که میرفتم مامانم یکسره با پیاماش اعصابمو بهم میریخت و همش با ترس و استرس بود 

خلاصه فکر میکردیم به خاطر کنمور منه ولی الان مشخص شده که فقط بهانع بوده نمیددنم مشکلشون چیه شوهرم مورد تایید و انتخاب خودشون بود 

نمیفهمم این گیر ها  و ... دلیلش چیه ولی واقعا اذیت هستم

جوری که لفظش اومده ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ حدودا ۹ ماه دیگه عروسیمدنه که ۱۰۰ در ۱۰۰ نیست 

قراره دو هفته اینده بیان تا تاریخ قطعی کنیم که احتمال زیاد همون ۳۱ خرداد هستش 

حالا لطفا ی راع حل بدین من این ۹ ماه دیگه رو هم زنده بمونم

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 
برا من عقد عالیییی بود دلیل اصلیشم این بود شهر دیگه بودیم جفتمون.بدون اطلاع خانواده ها میرفتیم میومد ...

خوشبحالتتت

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.