یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توكل كن به خدا ما يه خونه داشتيم مشكل زياد داشت فروش نميرفت واقعا حس ميكرديم طلسم شده بود هر كي ميد ...
من باید عجله ای بفروشم خونه ای که میخوام بخرمش ممکنه بپره یا گرون بشه
یکی نشسته بود پاش ولی زنش فتنه کرد نزاشت بخره خونمونو .طرف میلیاردی داشت خونه ماروهم برای سرمایه گذاری میخواست برداره . نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن فتنه کنن خیلی خوبه خیرشون به هیچکس نمیرسه
میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️
فقط یه سوال عزیزم .اینجا نوشته میان خانه دفن کنیم ؟ یعنی چی . خونه ما آپارتمانیه باغچه نداری ...
اشکالی نداره میتونید تو گلدون هم بزارید و اینکه سعی کنید هرروز بخونید اینجا نوشته دفن کنین ولی در کنار دفن کردن هرروز آیه هارو بخونید ایشالا که زودتر خونتون فروش بره
خداجونم مرسی که همیشه هوامو داری🥺😚بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم🌹از گفتن اسم ، محل زندگی ، سن و... معذورم چون نمیخوام شناسایی بشم🙏