2777
2789
عنوان

دعا کنید خونم فروش بره

268 بازدید | 16 پست

خانماا دعایی میشناسین که بخونیم برای این که خونمون زودتر فروخته بشه یا چله ای میشناسین برای خرید و فروش خونه باشه

میخوایم خونمونو بفروشیم بریم یه دونه بزرگتر بخریم ولی اول باید برای این خونمون مشتری بیاد

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

یدونه ذکر یا سوره هستش درباره خرید و فروش منزله اگه پیداش کردم میگم

خداجونم مرسی که همیشه هوامو داری🥺😚بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم🌹از گفتن اسم ، محل زندگی ، سن و... معذورم چون نمیخوام شناسایی بشم🙏
یدونه ذکر یا سوره هستش درباره خرید و فروش منزله اگه پیداش کردم میگم

خدا خیرت بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توكل كن به خدا ما يه خونه داشتيم مشكل زياد داشت فروش نميرفت واقعا حس ميكرديم طلسم شده بود هر كي ميد ...

من باید عجله ای بفروشم خونه ای که میخوام بخرمش ممکنه بپره یا گرون بشه 

یکی نشسته بود پاش ولی زنش فتنه کرد نزاشت بخره خونمونو .طرف میلیاردی داشت خونه ماروهم برای سرمایه گذاری میخواست برداره . نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن فتنه کنن خیلی خوبه خیرشون به هیچکس نمیرسه 

بیا گلم

وای خدا خیرت بده یه دنیا ممنون 😍❤❤

برام دعاکن زود مشتری بیاد فروش بره 

وای خدا خیرت بده یه دنیا ممنون 😍❤❤ برام دعاکن زود مشتری بیاد فروش بره 

قربونت عزیزم🌹صلوات فرستادم🍀

خداجونم مرسی که همیشه هوامو داری🥺😚بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم🌹از گفتن اسم ، محل زندگی ، سن و... معذورم چون نمیخوام شناسایی بشم🙏
بیا گلم

فقط یه سوال عزیزم .اینجا نوشته میان خانه دفن کنیم ؟ 

یعنی چی .

خونه ما آپارتمانیه باغچه نداریم که توش دفنش کنم 

ولی گلدون دارم میشه توی گلدون بزارم ؟؟

یا مثلا میشه زیر فرش یا گوشه خونه باشه؟؟؟

فقط یه سوال عزیزم .اینجا نوشته میان خانه دفن کنیم ؟  یعنی چی . خونه ما آپارتمانیه باغچه نداری ...

اشکالی نداره میتونید تو گلدون هم بزارید و اینکه سعی کنید هرروز بخونید اینجا نوشته دفن کنین ولی در کنار دفن کردن هرروز آیه هارو بخونید ایشالا که زودتر خونتون فروش بره

من شنيدم ٤٥ روز سوره بقره رو بزار بلند پخش شه تو خونت گره از كارت باز ميشه خودمم شروع كردم تازه سه ...

واقعااا .

آخه بقره ماشالله خیلی طولانیه کل روز طول میکشه 

اشکالی نداره میتونید تو گلدون هم بزارید و اینکه سعی کنید هرروز بخونید اینجا نوشته دفن کنین ولی در کن ...

مرسی گلم ❤❤